Cserhalmi György gerincműtéten esett át, de még most sem épült fel teljesen. Hiába számítottak rá a színházakban, sajnos még nem tud játszani.

Még áprilisban derült ki, hogy Cserhalmi György komoly műtéten esett át: a gerincét kellett megoperálni. A beavatkozást a debreceni klinikán végezték, a művész saját estjeit azonnal lemondták. Abban azonban bíztak, hogy őszre a rehabilitáció segítségével mér színpadra tud állni, de sajnos úgy néz ki, még egy darabig nélkülözniük kell Cserhalmi Györgyöt a nézőknek. A Nemzeti Színház Bánk bán című darabjában sem lesz látható.

Cserhalmi György még nem állhat színpadraFotó: Szabó Gábor - Origo

"Valóban nem szerepelek ebben a darabban, de nem szeretek pletykálni. Én csak élem az életem" - mondta a Blikknek Cserhalmi György. A Nemzeti Színházt is megkereste a lap, ők is a színész egészégi állapotára hivatkoztak. Cserhalmi György jelenlegi egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy folyamatos fizikai megterhelésnek legyen kitéve, ezért kérte Vidnyánszky Attilát, hogy vegye ki a darabból" - írta a színház sajtóosztálya.