Szinetár Dóra vállalja az őssejt levételt

kisbaba őssejt Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra hamarosan életed ad harmadik kisbabájának, akit a család már nagy izgalommal vár. A sztáranyuka arról is gondoskodik, hogy biztonságban tudja minden szerettét. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szinetár Dóra hamarosan újra anya lesz. A híres színésznő sorra osztja meg a közösségi oldalán a szebbnél szebb terhesfotókat, amelyekről csak úgy sugárzik a szeretet és a boldogság.

Dóra nem csak a pocakjáról, hanem a kedveséről is mutatott képeket: láthatóan teljes az összhang a szerelmesek között. A férjével ellentétben, a színésznőnel ez már a harmadik terhessége, ezért rutinos anyukának mondható, aki nem stresszeli túl a dolgokat:

Szinetár Dóra felkészült a szülésre, bármelyik pillanatban jöhet a baba Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Nem vagyok parázós anyuka, soha nem volt például légzésfigyelőnk. Most sem tárazok be mindenféle bababiztonsági kütyükből, de a férjemmel egy olyan megoldást választottunk, amivel hosszú távon biztosíthatjuk az egész család egészségét"

Elmondása szerint már korábban is megfordult a fejében ez a lehetőség, de akkor nem vállalta be az eljárást. De ezúttal elszánta magát, és már meg is kapta a szükséges csomagot a levételhez:

"Genetikai egyezés esetén bajba jutott barátaimon, ismerőseimen is segíthetek."

Az interneten támadják Szinetár Dórát

Szinetár Dóra a Micsoda nők! című műsorában panaszkodott, hogy megbélyegezték a kommentelők. A negyven éves színésznőt azért kezdték ki, mert három gyerekének három különböző édesapja van. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.