Szinetár Dóra hamarosan életed ad harmadik kisbabájának, akit a család már nagy izgalommal vár. A sztáranyuka arról is gondoskodik, hogy biztonságban tudja minden szerettét. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Szinetár Dóra hamarosan újra anya lesz. A híres színésznő sorra osztja meg a közösségi oldalán a szebbnél szebb terhesfotókat, amelyekről csak úgy sugárzik a szeretet és a boldogság. 

Dóra nem csak a pocakjáról, hanem a kedveséről is mutatott képeket: láthatóan teljes az összhang a szerelmesek között. A férjével ellentétben, a színésznőnel ez már a harmadik terhessége, ezért rutinos anyukának mondható, aki nem stresszeli túl a dolgokat: 

Szinetár Dóra felkészült a szülésre, bármelyik pillanatban jöhet a babaForrás: Instagram/Szinetár Dóra

"Nem vagyok parázós anyuka, soha nem volt például légzésfigyelőnk. Most sem tárazok be mindenféle bababiztonsági kütyükből, de a férjemmel egy olyan megoldást választottunk, amivel hosszú távon biztosíthatjuk az egész család egészségét"

Elmondása szerint már korábban is megfordult a fejében ez a lehetőség, de akkor nem vállalta be az eljárást. De ezúttal elszánta magát, és már meg is kapta a szükséges csomagot a levételhez:

"Genetikai egyezés esetén bajba jutott barátaimon, ismerőseimen is segíthetek." 

Az interneten támadják Szinetár Dórát
Szinetár Dóra a Micsoda nők! című műsorában panaszkodott, hogy megbélyegezték a kommentelők. A negyven éves színésznőt azért kezdték ki, mert három gyerekének három különböző édesapja van. Olvass tovább itt...