Tallós Ritát évekkel ezelőtt diagnosztizálták rákos megbetegedéssel, a színésznő azonban sikeresen legyőzte a kórt. Szerinte nem is rákja volt, csak úgy hívták: lelki okokra vezette vissza betegségét.

Tallós Rita évekkel ezelőtt kezdte meg a harcot a rák ellen, és győzött. A színésznő azóta sokszor beszélt már betegségéről, ezúttal Joshi Bharatnak árulta el, mit gondol az elmúlt évekről, és azt is bevallotta, hogy már gyógyult. „Én nyilvánítottam hivatalosan magam gyógyultnak" – vallotta be a FEM3 műsorában Tallós Rita.

Tallós Rita a mellrákról vallottForrás: FEM3

Egyszerűen úgy döntött két évvel ezelőtt, hogy meggyógyult, és azóta nem is jár orvoshoz. „Nem tudom, mit szólnak ehhez, mert két éve nem is járok orvoshoz" – tette hozzá a színésznő, aki szerint nem szabad, hogy a betegség vegye át életünk felett az irányítást. „Úgy gondolom, hogy lelki okai is lehetnek, a magam dolgáról beszélve pedig igenis lelki okai voltak, tudom, hogy mi volt az oka. Úgy gondolom, hogy orvosolni lehet a betegségeket, ha az ember megszűnteti az okot, vagy túllép rajta. Velem ez történt. Szerintem nem is rákom volt, hanem úgy hívták, de ez egy lelki probléma volt" – mondta a színésznő, aki egy dolgot tud tanácsolni mindenkinek. „A saját maga életét kellene élnie mindenkinek, és rendbe rakni az agyát, meg a lelkét. Azt hiszem, ez nagyon sokat segít" – árulta el Tallós Rita.

Ezért vállalta Tallós Rita a botrányos rákellenes kampányfilmszerepet


A Magyar Rákellenes Liga kampányfilmje óriási felháborodást keltett. Sokak úgy érezték, hogy a reklám áldozathibáztató és megaláz minden beteget. Nem értették, Tallós Rita hogyan vállalhatott ebben szerepet, a színésznő elárulta, ő másként értelmezte a film lényegét. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!