Fájdalmai miatt akart öngyilkos lenni Koncz Gábor

Forrás: TV2 -
betegség Koncz Gábor öngyilkos öngyilkosság fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznek olyan fájdalmai voltak, hogy bizony még az öngyilkosság gondolatával is eljátszott. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly novemberben Koncz Gábort gerincsérvvel operálták, így minden szerepét vissza kellett adnia. A színművész azóta már felépült, de az eseményekre még visszaemlékezni is borzalmas érzés. Egész életében egy erős, egészséges férfi volt, ám az utóbbi időben komoly megpróbáltatásokat kellett átélnie:

Rettentő fájdalmat élt át a híres színész Forrás: tv2

"Mindig erős ember voltam, de a biológia törvényeivel nem tudok szembeszállni. A kor néha közbeszól. A semmiből ugrott be a gerincműtétem is: csupán egy mozdulat, és egyik pillanatról a másikra iszonyatosan fájni kezdett a hátam" - mesélte a művész.

Saját bevallása szerint rettentően rosszul viselte a műtéttel járó fájdalmat, pedig a legjobb kezek foglalkoztak vele:

"Sosem szerettem az öngyilkosokat, de fájdalmaim közepette bizony akadtak olyan pillanatok, amikor arra gondoltam, hogyha ez így marad, inkább véget vetek a szenvedéseimnek." - írta meg a Story Magazin.

Hazaengedték a kórházból Szacsvay László feleségét http://www.life.hu/drlife/20171031-2-ev-utan-kiengedtek-a-korhazbol-szacsvay-laszlo-feleseget.html2 év után végre hazamehetett Szacsvay László felesége. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néznek ki ma a 10 évvel ezelőtt született sziámi ikrek: videó! http://www.life.hu/drlife/20171030-igy-eli-ma-az-eletet-isabelle-es-abby.htmlAbby és Isabelle élete igen különleges, hiszen sziámi ikrekként születtek, akiket rendkívül veszélyes volt szétválasztani, de sikerült: így élnek ma. Dr. LifeNorthfotoVideó készült Shawn Johnson vetéléséről http://www.life.hu/drlife/20171030-shawn-johnson-eloben-vetelt-el.htmlShawn Johnson vette a bátorságot, és megosztotta a világgal a fájdalmát. Üzenni szeretne ezzel az embereknek. Dr. LifeOrigoKígyóuborkával a női nemi szerv egészségéért? (18+)http://www.life.hu/drlife/20171020-kigyouborkaval-tedd-egeszsegesse-a-nemi-szerved.htmlDöbbenet a legújabb őrület, amivel a nők hülyítik egymást.Dr. LifeOrigoFodrásznak lenni sem fenékig tejfel: fotó http://www.life.hu/drlife/20171017-ezert-nem-olyan-konnyu-fodrasznak-lenni.htmlDöbbenetes fotó terjed a neten egy fodrász meztelen hátáról. Hihetetlen, hogy ilyen sérüléseket okozhat ez a szakma! Dr. Life--Súlyos égési sérülést szenvedett Mérai Kata http://www.life.hu/drlife/20171020-sulyosan-megegett-merai-kata-arca.htmlMérai Kata arca súlyosan megsérült, és még nem tudni, hogy a baleset nyoma egyáltalám elmúlik-e. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.