Korda György igen csúnyán megfázott, de szerencsére Klárika mindent megtesz az énekes gyógyulása érdekében. 

A hideg őszi napokkal együtt a megfázás ideje is megérkezett, ami sajnos sorra keseríti meg az emberek hétköznapjait. Nem kivétel ez alól Korda György sem, aki szerencsétlenségére igen csúnyán megfázott, és nagyon lassul gyógyul. Ám a felesége mindent megtesz a javulásért:

"Nagyon fáj a torka, valami hurutos megbetegedés gyengítette le. Van egy bevált praktikánk, amit évtizedek óta sikeresen alkalmazunk ilyen helyzetekben. Szoktam csinálni sütőtök- krémlevest, turmixban is isszuk, és úgy is nagyon finom, hogy csak simán megsütöm. Ráadásul éppen most van a sütőtök szezonja, így könnyen be tudjuk szerezni" - mesélte Klárika a Ripostnak, aki azért adja lelkesen a férjének a sütőtököt, mert az tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. 

Balázs Klári lelkiismeretes ápolja a férjét, saját praktikája is van a betegségek kezeléséreForrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári
Betegségéről vallott Balázs Klári
2017.09.26. 10:39
Mindenkit sokkolt, amikor Balázs Klári lefogyva, rövid göndör hajjal jelent meg a Duna TV Balatoni nyár műsorában. A rajongók azonnal aggódni kezdtek, hogy az énekesnő valamilyen komoly betegséggel küzd. A találgatásoknak azonban most vége, Klárika mindent tisztázott.