Vastag Csaba még mindig nem épült fel a bordatörésből

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rehabilitáció Vastag Csaba verekedés bordatörés gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba tavaly ősszel bordatörést szenvedett, és még mindig nem épült fel teljesen a sérüléseiből. 

Vastag Csaba tavaly ősszel egy "baráti verekedésbe" keveredett, melynek következtében bordatörést szenvedett. Az énekesnek azonban nem volt arra ideje, hogy néhány hetet munka nélkül töltsön és regenerálódjon, ezért sokkal hosszabbra nyúlik a gyógyulási ideje. Most elárulta, milyen technikával igyekszik segíteni magán:

"Két-három percig mínusz 170 fok körüli hőmérsékletet kell elviselni, ami elsőre durván hangozhat, ám nagyon egészséges. Segíti a regenerálódást, javul tőle a keringés, enyhíti a különböző fájdalmakat, emellett akár ötszáz kalóriát is elégethetsz egyetlen kezelés alatt" - mesélte a sármos előadó.

Vastag Csabának nincs elég ideje sem magára, sem a gyógyulására Fotó: Polyák Attila - Origo

Azt is elárulta, hogy a téli időszakot a dalszerzésnek szánja, és talán majd januárban pihenhet, kifújhatja magát. Elmondása szerint esténként mindig szán magára egy kis "énidőt", de mivel nagyon sok a teendője, ezért olyankor is azon szokott agyalni, hogy vajon mit felejtett el aznap. - írta meg a hot!Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.