Kisebb beavatkozáson esett át Gáspár Bea miután kiderült, jóindulatú elváltozás van a nyelvén. Bár ez a probléma megoldódott, Bea asszony kedélyállapota nem az igaz. 

Gáspár Beával sok jó történt az elmúlt évben, ugyanakkor rengeteg problémával kellett megküzdenie. Győzike hatósági ügyei nagyon megnehezítették a család életét, és bizony a sok stressz Bea asszony egészségére és kedélyállapotára is hatással voltak. Az elmúlt időben még a főzésben is szünetet tartott. Ráadásul egy kisebb beavatkozáson is át kellett esnie: jóindulatú daganat volt a nyelvén.

Gáspár Beát megműtöttékForrás: Instagram/Gáspár Bea

"Elmentem vérvételre is, hogy kiderüljön, mi történt velem. Tudni akartam, hogy mitől változott meg a kedélyállapotom. Így jöttek rá, hogy egy kis fibróma van a nyelvemen, amit azonnal leműtöttek. Addig nem is éreztem, de miután leégették, nagyon fájt. Több egészségügyi probléma is összejött, és elfáradtam, rám tört a téli depresszió. Nincs semmihez kedvem" - mondta Bea asszony a Ripostnak. Azt is elárulta, hogy mostanában elmenni sem szeret otthonról.

Fibróma
A fibróma egy jóindulatú szöveti burjánzás, daganat, amely a testen szinte bárhol megjelenhet. Szerencsére komoly problémát ritkán okoz, eltávolítása általában kisebb műtétet igényel.