melldaganat rák Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer már legyőzte a mellrákot Bangó Margit, és mindig tartott attól, hogy egyszer kiújul. Sajnos bekövetkezett az, amitől a művésznő rettegett: talált a mellében egy újabb daganatot.

Bangó Margit megjárta a poklot évekkel ezelőtt. 2003-ban tapintott ki egy csomót a bal mellében. Hosszú hónapokig harcolt a rák ellen, több mint húsz sugárkezelést kapott, és kemoterápiát. Kihullott a haja, legyengült, de nem hagyta el magát. Attól azonban mindig rettegett, hogy egyszer ismét kiújul a daganata. Sajnos bekövetkezett az, amitől tartott, ráadásul hónapokon át titkolta a családja elől.

Bangó Margit kétségbeesett Forrás: TV2

ott volt bennem a félsz, mi lesz, ha egyszer visszaesek, és most, hogy ez megtörtént, annyira elkeseredtem,

70 évesen visszavonul Elton Johnhttp://www.life.hu/drlife/20180124-70-evesen-visszavonul-elton-john-beteg.htmlBrit sajtóhírek szerint ma végleg visszavonul a 70 esztendős Elton John. Dr. Life--"Az én fejemben csúnyaság volt" - Eddig két koponyaműtéten van túl az ötéves Noémihttp://www.life.hu/drlife/20180121-eddig-ket-koponyamuteten-van-tul-az-oteves-noemi.htmlNagy Krisztina három csodálatos kislány anyukája volt, és már a szíve alatt hordta a negyedik gyermekét, amikor a legkisebb lánya egyre többet betegeskedett. Sokáig csak valamilyen vírusos megbetegedésre gondoltak az orvosok, majd néhány hónappal később közölték a szülőkkel, hogy az alig kétéves Noéminek daganatot találtak az agytörzsében. Ő azonban igazi harcos, úgy küzd, ahogy csak nagyon kevesen. A most ötéves kislány két műtéten és húsznál is több sugárkezelésen van túl. Ismerjétek meg a történetét. Dr. Life--Befőttesüvegben őrzi kivetetett bordáit az élő Ken babahttp://www.life.hu/drlife/20180124-befottesuvegben-orzi-kivetetett-bordait-az-elo-ken-baba-bizarr.htmlBefőttesüvegben őrzi kivetetett bordáit az élő Ken baba, aki most azt is elárulta, miért döntött a műtét mellett. Dr. Life--Gáspár Bea nyelvéről jóindulatú daganatot távolítottak elhttp://www.life.hu/drlife/20180124-joindulatu-daganatot-tavolitottak-el-gaspar-bea-nyelverol.htmlKisebb beavatkozáson esett át Gáspár Bea miután kiderült, jóindulatú elváltozás van a nyelvén. Bár ez a probléma megoldódott, Bea asszony kedélyállapota nem az igaz. Dr. LifeOrigoCukorbeteg hírességekhttp://www.life.hu/drlife/20180107-sztarok-akik-cukorbetegsegtol-szenvednek.htmlUralkodókat és híres színészeket sem kímél a diabétesz. Az egyik elismert színésznő a kamerák előtt esett össze, majd heteket töltött kórházban, mert nem vette komolyan a betegségét. Dr. Life--Thaiföldi tragédia: 40 percig haldoklott a recepción a magyar turistahttp://www.life.hu/drlife/20180124-thaifoldi-tragedia-40-percig-haldoklott-a-recepcion-a-magyar-turista.htmlThaiföldön egy turista halálát okozta a svédasztalos vacsora a szállodában. Nem sokkal az étel elfogyasztása után lett rosszul a férfi, a mentőre 40 percet vártak: a recepció előtt haldoklott a magyar turista. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.