Egyszer már legyőzte a mellrákot Bangó Margit, és mindig tartott attól, hogy egyszer kiújul. Sajnos bekövetkezett az, amitől a művésznő rettegett: talált a mellében egy újabb daganatot.

Bangó Margit megjárta a poklot évekkel ezelőtt. 2003-ban tapintott ki egy csomót a bal mellében. Hosszú hónapokig harcolt a rák ellen, több mint húsz sugárkezelést kapott, és kemoterápiát. Kihullott a haja, legyengült, de nem hagyta el magát. Attól azonban mindig rettegett, hogy egyszer ismét kiújul a daganata. Sajnos bekövetkezett az, amitől tartott, ráadásul hónapokon át titkolta a családja elől. 

Bangó Margit kétségbeesettForrás: TV2

"Mindig ott volt bennem a félsz, mi lesz, ha egyszer visszaesek, és most, hogy ez megtörtént, annyira elkeseredtem, hogy ahelyett, hogy azonnal szóltam volna a gyerekeknek, inkább hónapokra begubóztam" - árulta el Bangó Margit, aki csak azután ment orvoshoz, hogy unokája és dédunokája sírva talált rá. Amikor elmondtam, először sírdogáltunk, de mivel Tina erélyes lány, azonnal tárcsázta a régi kezelőorvosomat. (...) Sajnos nem közöltek jó hírt: a jobb mellem tele van cisztákkal, és van köztük egy 1 cm-es, homogén szerkezetű is, ami aggasztónak tűnik, ezért sürgős biopsziát javasoltak. Amíg nem derül ki a végső diagnózis, addig lerágom mind a tíz körmömet" - mondta a művésznő a HOT! Magazinnak. Az eredmény lapzártáig nem érkezett meg.