Koller Kata egykori szépségkirálynő 34 évesen távozott az élők sorából, nem bírt tovább küzdeni. Egyszer már legyőzte a rákot, másodjára már nem volt elég ereje.

Súlyos, áttétes rákot diagnosztizáltak az egykor Miss Hungarynél: melldaganata mellett áttéteket találtak a nyirokcsomókban, a májában, a tüdejében és a csontjaiban. Koller Katalinról lemondtak akkor az orvosok, de ő nem adta fel. Mindenáron meg akart gyógyulni, és sikerült is, de csak két évig volt boldog: a rák újra visszatért.

Koller Kata nem kért már a kemoterápiából"Forrás: Facebook/Koller Katalin "

Ekkor azonban már nem akart küzdeni, nem akarta az újabb kemoterápiás kezeléseket, a szenvedést. Édesapja zokogva nyilatkozott a Borsnak arról, hogyan küldték haza az orvosok lányát az első alkalommal, és arrról is, hogy a kiújulás után miért nem akart újabb kezeléseket Kata. "Kétszer küldték el a lányomat mammográfiáról azzal, hogy szimulál. Amikor már a kezét sem tudta emelni, kiállt magáért, de már késő volt. Akkor meg azt vágták a fejéhez, hogy miért nem ment el korábban. A tünetmentes évek után nem akartunk hinni a szemünknek. A lányom nem akart kínlódni, nem kért a kemóból. Az édesanyja kezei között halt meg" - mondta az apa. Kata 34 évesen távozott az élők sorából