Sajnos Kefir édesanyja valószínűleg soha nem fog teljesen felépülni sérüléseiből, melyet akkor szerzett, amikor lezuhant a könyvtár lépcsőjéről és koponyatörést szenvedett. 

Kefir édesanyja még 2016 őszén nagyon súlyos sérülést szenvedett miután 15 métert zuhant a egy könyvtár lépcsőjéről Siófokon. Koponyatöréssel szállították kórházba, agya kétoldalt bevérzett és elhalt homloklebenyének egy része. Kezdetben Katalin a családját sem ismerte fel, és bár azóta az állapota nagyon sokat javult, teljes gyógyulás nem várható. A könyvtárral nem sikerült megegyezniük, így perre mennek. 

Kefir perre megy édesanyjáértForrás: www.v-tech.hu/Fotó: Debreczeni Zita

"Már a bíróság előtt van az ügy, várjuk, hogy értesítsenek a tárgyalás időpontjáról. Peren kívül nem tudtak megegyezni az ügyvédeink, de mi nem hagyjuk ennyiben. Perre megyünk édesanyám miatt" - mondta a Blikknek Kefir. Édesanyja pedig hozzátette, szeretné visszakapni a régi életét. "Szomorú vagyok, mert a baleset óta megváltozott a személyiségem. Érzem, hogy gyorsan elvesztem a türelmemet, és sajnos, gyakran vannak dühkitöréseim is. Tudom, hogy nem könnyű most velem. Szeretném visszakapni a régi életemet" - mondta Katalin. Férje pedig elárulta, felesége pszichológushoz jár. "Sokat segít neki, ki tudja magából beszélni a feszültséget, és az igazságügyi orvos szakértő véleményére is szükségünk volt, hogy a pert elindíthassuk. 36%-os agykárosodást állapítottak meg nála, ami javulhat és romolhat is a jövőben - mondta Tibor. Hozzátette, egymillió forintra perlik a könyvtárat.