Nem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, pedig komoly sérülése van

Forrás: Mészáros Csaba -
műtét váll Oszvald Marika sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hajlandó kés alá feküdni Oszvald Marika, akinek a vállában rotátorköpeny-szakadása van.

Karrierje során már több kisebb-nagyobb balest érte Oszvald Marikát, jelenleg is fáj a válla, ám emiatt semmiképp nem szeretne kés alá feküdni.

A jobb vállamban rotátorköpeny-szakadásom van már régóta, de ez olyan sérülés, amire a Jóisten a legjobb orvos, ugyanis megműttetni nem akarom. Hagyom, hogy a többi izmom felerősödjön, és átvegyék a funkcióját." – vallotta be a hot! magazinnaka színésznő.

Oszvald Marika abban bízik, hogy akaraterővel és kitartással rendbe jöhet a válla. Egyébként nagyon is jól érzi magát a bőrében, gödöllői birtokán ő maga műveli a kertet, ahol szinte mindenféle zöldség megtalálható. Még a fűnyírást is bevállalja, sőt ruhákat is gyakran varr magának.

Oszvald Marika nem szeretne kés alá feküdni Forrás: Mészáros Csaba
Botrány: durván nekitámadt rajongójának Hobohttp://www.life.hu/sztarok/20180208-durvan-nekitamadt-rajongojanak-hobo.htmlÖsszetűzésbe került Hobo egyik rajongójával: az énekes váratlan módon reagált arra, hogy meg akarták őt érinteni. TV + Sztárok--Így ismerkedett meg egymással Janza Kata és 22 évvel fiatalabb párjahttp://www.life.hu/sztarok/20180207-igy-ismerkedett-meg-egymassal-janza-kata-es-22-evvel-fiatalabb-parja-pesak-adam.htmlKiderült, hogyan ismerte meg egymást Janza Kata és fiatal párja, Pesák Ádám. A pár most a Mokkában vallott a legelső találkozásról. TV + Sztárok--Gyönyörű nő vált Agárdi Szilviből - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-gyonyoru-no-valt-agardi-szilvibol-fotok.htmlGyönyörű nő vált a The Voice-ban feltűnt látássérült lányból, Agárdi Szilviből. TV + Sztárok--Megmutatta bomba testét Péterfy Bori, 48 évesen is nagyon dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20180207-megmutatta-bomba-testet-peterfy-bori-48-evesen-is-nagyon-dogos.htmlThaiföldre menekült a hideg télből Péterfy Bori, aki bikinis fotókat is megosztott magáról a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Pataky Attila a földönkívüliek és a szivárványtestűek kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180207-pataky-attila-a-foldonkivuliek-es-a-szivarvanytestuek-kapcsolatarol-meselt-video.htmlPataky Attila elmesélte, pontosan hány földönkívüli faj él a naprendszerünkben és hogyan veszik fel velük a kapcsolatot a szivárványtestű emberek. TV + Sztárok--70 évesen térne vissza a képernyőre Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180207-70-evesen-terne-vissza-a-kepernyore-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlÉpp legújabb könyvén dolgozik Rózsa György, aki nem titkolja, hogy szívesen visszatérne a tévéképernyőre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.