Boros Lajosnak csökken a vörösvérsejt-száma, orvosai daganatra gyanakszanak

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
műtét daganat orvos betegség utáni vágy rák (betegség) kórház Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben okos pacemakert kapott Boros Lajos, azonban szívbillentyű-elégtelenségén és cukorbetegségén kívül még egy probléma felmerült. Folyamatosan csökken a rádiós vörösvérsejt-száma, orvosai daganatot sejtenek.

"Csak úgy szöknek ki belőlem ezek a kis vörös elvtársak. Ennek az okát egyelőre nem lehet tudni, az orvosaim a tünetekből daganatra gyanakodnak. Nem mondom, hogy nem ijesztett meg az újabb diagnózis, de az nyugtat, hogy tudom: a legjobb kezekben vagyok" - mondta a Ripostnak adott interjújában Boros Lajos.

Boros Lajos egyelőre nem tud hízni, felesége hiába készíti a cukormentes, mégis hízlaló ételeket Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A rádiós azt is elmondta, hogy nemrégiben beültett okos pacemakere - amit Ferinek nevezett el - nem lehet végleges megoldás, szívbillentyű-elégtelensége miatt újabb műtétre van szüksége. Ehhez azonban híznia kell 5 kilót, ami cukorbetegsége miatt nagyon nehezen megy. Azt mondja: jövő héten szövettani vizsgálata lesz, annak pedig 8 nap múlva lesz meg az eredménye, addig igyekszik nem gondolni semmi rosszra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.