Komoly betegségéről vallott Molnár Anikó

Forrás: FEM3 -
betegség fogyás inzulinrezisztencia orvos Molnár Anikó hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nem véletlenül hízott meg az utóbbi időben Molnár Anikó: komoly betegség áll a háttérben.

Molnár Anikót az utóbbi időben sokan támadták a súlya miatt. Bár mindig büszke volt kerekded idomaira, ő is érezte, hogy valami nincs rendben. Egyre több egészségi problémája akadt, ezért elment az orvoshoz és kiderült, hízása hátterében komoly betegség áll.

Elkezdtem összevissza menstruálni, magas vérnyomásom volt, és ugye a súlynövekedés, ami szintén erre utalt. Igaz, a hízást annak tudtam be, hogy öt éve abbahagytam a sportot, de inkább elmentem egy terheléses cukorvizsgálatra." – magyarázta Molnár Anikó a Borsnak. „Beigazolódott, hogy inzulinrezisztenciám van. Tiltólistára küldte az orvosom a fehér lisztet és a cukrot. Mondtam a kezelőorvosomnak, hogy évek óta így étkezem, ez nekem nem jelent változást. Valószínűleg a tudatalattim vezetett. Magamtól jöttem rá, hogy el kell hagynom bizonyos ételeket, italokat. Ennek a betegségnek az a hátulütője, hogy az ember lassabban fogy, de az orvosom mondta, ha nem így étkeznék évek óta, akkor most százötven kilóról kellene kezdeni a fogyást. Napi két gyógyszert kell bevennem. Arra gyanakszom, ezek a mostani divatosnak kikiáltott betegségek, mint az inzulinrezisztencia és a pánikbetegség, lelki eredetűek."

Molnár Anikó inzulinrezisztenciában szenved Forrás: FEM3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.