Kulka János 3. Magyar Filmdíj gáláján díjat adott át és nyilvánosan szerepelt

Kulka János színész stroke nyilvános Magyar Filmdíj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János két évvel ezelőtt kapott stoke-ot. Szerencsére a legendás színész már túl van a nehezén, a 3. Magyar Filmdíj Gálán díjat adott át.

Kulka János 2016 áprilisában kapott storke-ot, a színész azonban szerencsére túl van a nehezén. A 3. Magyar Filmdíj gálán Csákányi Eszter oldalán díjat adott át.

Kulka János Fotó: Pintér Leo

"És a közönségdíjat kapja..." - kezdte Csákányi Eszter, majd Kulka János folytatta: "a Kincsem."

A díjátadó után még társalgott kicsit színésznő kollégáival, majd hamar távozott - írta meg a Blikk.

Válása után gyúrta ki magát az 56 éves Bibi Britt Johannesenhttp://www.life.hu/drlife/20180313-valasa-utan-gyurta-ki-magat-egy-56-eves-dan-no-bibi-britt-johannesen.htmlAz 56 éves dán Bibi Britt Johannesen válása után kezdett el újra edzeni, ma már testépítőként versenyeken is gyakran megfordul. Dr. Life--Az inzulinrezisztens állapot megfordítható: a diéta és a mozgás a két kulcshttp://www.life.hu/drlife/20180311-az-inzulinrezisztens-allapot-megfordithato-a-dieta-es-a-mozgas-a-ket-kulcs.htmlA kettes típusú cukorbetegséget megelőző, úgynevezett inzulinrezisztens állapot megfordítható, és a szervezet újra egészségessé tehető - mondta Breyer Helga belgyógyász az M1 aktuális csatornán vasárnap. Dr. Life--Betegsége miatt duzzadt lábakkal él: nőket inspirál Carmen Smith plus size modellhttp://www.life.hu/drlife/20180313-betegsege-miatt-duzzadt-labakkal-el-noket-inspiral-carmen-smith-plus-size-modell.htmlBetegsége miatt folyamatosan meg vannak duzzadva a lábai, Carmen Smith ennek ellenére is az Instagram sztárja lett. Dr. Life--Fáradt, de továbbra is optimista a rákkal küzdő Székhelyi József http://www.life.hu/drlife/20180310-faradt-de-tovabbra-is-optimista-a-rakkal-kuzdo-szekhelyi-jozsef.htmlFáradt, de jobban érzi magát Székhelyi József, aki ősz óta kapja a kemoterápiás kezeléseket. Dr. LifeOrigoBoth Zoltán, a vadállatbefogó 40 kilót fogyott: attól tartanak, beteghttp://www.life.hu/drlife/20180310-both-zoltan-a-vadallatbefogo-40-kilot-fogyott-attol-tartanak-beteg.htmlBoth Zoltán vadállatbefogó 3 hónap alatt csaknem 40 kilótól szabadult meg: az ismerősei remélik, nem betegség áll a fogyás hátterében. Dr. LifeOrigoGáspár Bea 15 kilót fogyott, pajzsmirigy-problémáit is leküzdöttehttp://www.life.hu/drlife/20180307-gaspar-bea-15-kilot-fogyott-pajzsmirigyproblemait-is-lekuzdotte.htmlAmikor még a Konyhafőnök VIP nyerteseként tüdökölt Gáspár Bea, akkor még 85 kilogramm volt a versenysúlya, most azonban 15 kilóval lett könnyebb. Leküzdötte pajzsmirigy-problémáit, egészségesen él, de azt mondja: a munka még nem ért véget, meg kell tartani súlyát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.