Kulka János egészség Kalmár Nagy Laura Klára
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki a színművészért aggódott, amikor néhány hónappal ezelőtt stroke miatt kórházba került. Féltek, hogy Kulka János már nem lesz a régi, de már mindent meg tud csinálni, amit az agyi infarktus előtt tudott.

Rengetegen állnak Kulka János mellett, és vagy tettekkel vagy imákkal segítik a színművész gyógyulását. Kalmár Nagy Laura Klára az evezős válogatott tagjaként élsportoló volt, most pedig gyógytornászként segíti Kulka János felépülését, aki már készül a visszatérésre.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Neki, és a színművész kitartásának köszönhetően Kulka már mindenre képes, amire képes volt a stroke előtt. Hetente két-három alkalommal jár a művészhez, hogy fejlessze, aminek köszönhetően nagyon gyors ütemben haladnak. Kulka János bevallása szerint is nagyon jó gyógytornász Klári, aki az évek során Innsbruckban, Amszterdamban és Frankfurtban vett részt továbbképzéseken - írja a Délmagyar.hu.

"Janó nem egészen három hónappal a műtét után szendvicset készít, késsel-villával eszik, ír, autót vezet, teniszütővel gyakorol, jár-kel, mint maga vagy én. Sőt még olyan finommozgásokra is képes, mint hogy gombostűt vegyen fel az asztalról, és a hegyével megérintse a felületét. Nincs előtte akadály" - mondta a lapnak a mozgásterapeuta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.