Virginia mindössze 3 éves és agydaganattal kezelik, szülei pedig súlyos anyagi gondokkal küzdenek.

A 3 esztendős Virginiánál agydaganatot állapítottak meg az orvosok, jelenleg a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán gyógyul, sugárterápiával kezelik. A kislány egy Szolnok melletti faluból származik, egy nővére van. Szülei anyagilag is nehéz helyzetben vannak, édesapja 2 hónapja munkát keres, édesanyja pedig épp most szeretett volna visszatérni a munkába, miután kislánya betölti a 3. életévét, ám egyelőre ő is állás nélkül van. Ráadásul most Virginia miatt Budapesten kell lennie.

Már a rezsit sem tudják fizetni, rengeteg pénzük ment el az útiköltségre és új ruhákra, amelyekre a kislánynak szüksége van a kórházban. Tavaly otthonuk felújításába kezdtek, ám az apa munkájának elvesztése után már nem tudták ezt befejezni, hiába vannak meg a szükséges eszközök, a munkásokat már nem tudják megfizetni, jelenleg a víz sincs bekötve náluk.

A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock

A család most segítséget kér ahhoz, hogy befejezhessék a fürdőszobájuk felújítását. Emellett szívesen fogadnak élelmiszert, tüzelőadományt, valamint tisztító- és tisztálkodási szereket, pelenkát, ruhaneműket, új ágyneműhuzat-garnitúrát és cipőket is.

Segítségnyújtásra az Adjkirály! oldalán keresztül van lehetőség.