A világhírű modell és műsorvezető, Tyra Banks sokszor tagadta, hogy valaha szépészeti beavatkozáson esett volna át, most azonban beismerte: megműttette orrát. Azt mondja azonban, hogy nem szabad elítélni azokat a nőket, akik valamit meg szeretnének változtatni külsejükön, mindössze nem szabad átlépni egy egészséges határt.

Tyra Banks, a világ egyik legsikeresebb topmodellje épp saját könyvén dolgzik, melynek címe a Perfect is Boring (A tökéletesség unalmas) lesz. Ebben pedig beismerte, hogy ő is esett már át szépészeti beavatkozáson. Ugyan a szakma talán legtöbbször a mellei miatt gyanúsította meg a műsorvezetőként is helytálló modellt, de ő az orrát műttette meg. 

Mint a People magazinnak elmondta: nőtt egy csont az orrában, ami nagyon viszketett. Ugyan a légzését nem akadályozta, mégis a sebész kése alá feküdtni. Azt is bevallotta továbbá, hogy póthajat visel. 

Tyra Banks mégis palsztikáztatottForrás: AFP/Richard Shotwell

A magazinnak arról is beszélt, hogy nem tartja igazságosnak, hogy a nem plasztikázott nők rossz szemmel néznek azokra, akik már megműttették magukat. Szerinte egy nőnek joga van megváltoztatni azt, ami nem tetszik a testén, természetesen nem szabad átlépnie egy egészséges határt.