Meg akarta változtatni a szeme színét, megvakult a modell

modell műtét Vakság szemszín Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barnáról világos szürkére akarta változtatni szeme színét Nadinne Bruna 32 éves Instagram-modell. A beavatkozás azonban rosszul sikerült, nagyrészt elveszítette látását. 

A Metro cikke szerint Nadinne Bruna 32 éves Instagram-modell barnáról szürkére akarta változtatni szeme színét ezért Miamiból Kolumbiába utazott. Az USA-ban ugyanis illegálisnak számít a beavatkozás, melynek következtében jobb szemére 80, bal szemére pedig 50 százaélkban megvakult.

A műtét során szilikon implantátumot ültetnek a szembe, de Nadinne-nál komplikációk léptek fel. Látása nem akart visszatérni, mert az implantátumok nyomták a szem idegeit. Azóta már kétszer műtötték, kivették őket, de zöldhályog alakult ki nála. Jelenleg szaruhártya-átültetésre vár.

Azt mondja, sajnálja, hogy nem nézett utána jobban a kockázatoknak, a műtétért pedig majdnem 760 ezer forintnak megfelelő összeget kellett fizetni. Persze, mivel neve ismert, ez egy kedvezményes ár volt, cserébe népszerűsítenie kell a beavatkozást Instagram-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.