Elhúzódó, lázas betegség után derült ki, hogy Caramel kislánya, Szofi leukémiás

Forrás: Instagram -
Caramel leukémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel és felesége közösségi oldalaikon tudatták: kislányuk, Szofi leukémiás. Azóta kiderült, miként tudták meg a sokkoló diagnózist. 

Kiderült, hosszú betegség után született meg a diagnózis. "Hosszan elhúzódó, lázas betegség miatt vitték orvoshoz Szofit" – nyilatkozta a család képviselője a Blikknek. Egy vérvétel állapította meg, hogy a kislány akut limfoid leukémiában szenved.

"Hétfőn tudták meg Caramelék, hogy beteg a gyermekük. Természetesen lesújtotta őket a hír, de tudják, hogy Szofi meggyógyul. Kiválóak az esélyek a gyógyulásra, azonban a folyamat hosszú és nagyon komoly erőfeszítést kíván meg a gyerektől és a szülőktől egyaránt. Caramelék a jövőben mindent ennek a célnak rendelnek alá" – tette hozzá a képviselő.

Forrás: Instagram

Gégegyulladása van Pápai Jocinakhttp://www.life.hu/drlife/20180407-gegegyulladasa-van-papai-joci-enekesnek.htmlGégegyulladás miatt nem énekelhet, sőt, nem is beszélhet Pápai Joci. Dr. Life--Kigyógyult a rákból Galla Miklóshttp://www.life.hu/drlife/20180330-kigyogyult-a-rakbol-galla-miklos-humorista-festo.html21 éve kapta meg a lesújtó diagnózist Galla Miklós: daganat. Orvosa azonban megnyugtatta, sugárterápiával gyorsan gyógyítható. Dr. Life--Ez játszódik le a testedben, ha egész éjjel bulizol: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180325-ez-jatszodik-le-a-testedben-ha-egesz-ejjel-bulizol.htmlNem titok, ha egész éjjel bulizol alvás helyett, annak másnap számos negatív következménye lesz. Az EliteDaily egy vidóban foglalja össze ezeket. Dr. Life--Rónai Egon üzent a szívbeteg Boros Lajosnakhttp://www.life.hu/drlife/20180330-ronai-egon-uzent-a-szivbeteg-boros-lajosnak-a-facebookon.htmlKomoly szívbetegséggel küzd Boros Lajos. A rádióst műteni kell, de az orvosok a beavatkozást csak azután tudják elvégezni, ha Lali király szervezete megerősödött. Rónai Egon a Facebookon írt neki nyílt levelet. Dr. Life--Megrázó vallomást tett Tahi Tóth László özvegyehttp://www.life.hu/drlife/20180324-megrazo-vallomast-tett-tahi-toth-laszlo-ozvegye-a-szinesz-halalarol.htmlKárászy Szilvia a Bestnek mesélt Tahi Tóth László haláláról. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoPokorny Lia lebetegedett, elmaradt a március 15-i előadás a Centrál színházbanhttp://www.life.hu/drlife/20180316-pokorny-lia-lebetegedett-elmaradt-a-marcius-15-i-eloadas-a-central-szinhazban.htmlBetegség miatt maradt el a Centrál színház március 15-i előadása: Pokorny Lia színésznő ágynak esett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.