Másodjára is átesett az arcátültetésen Jarome Hamon: fotó

Forrás: AFP/Philippe Lopez -
arcátültetés műtét arc kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010 után immár másodjára kapott új arcot Jerome Hamon. A férfi a műtét után is jól érzi magát.

A 43 éves Jarome Hamonnak azért volt szüksége arcátültetésre 2010-ben, mert egy ritka betegégben, egyes típusú neurofibromatozisban szenved és ennek során arcán eltávolíthatatlanok daganatok jelennek meg.

Tavaly elkezdtek elhalni új arcának szövetei, és orvosai szükségét látták egy újabb átültetésnek. Érdekesség, hogy az első arc egy 60 éves férfitól, míg a másik egy 22 esztendős embertől származott.

Jerome Hamon új arcával és orvosaival Forrás: AFP/Philippe Lopez

A BBC azt írja, a férfi alapvetően jól érzi magát a beavatkozás után. Ő az első ember, akin másodjára is elvégezték az arcátültetést.

Kerényi Miklós Gábor kiakadt, amiért leveszik a műsorról a Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kerenyi-miklos-gabor-kiakadt-amiert-leveszkik-a-musorrol-a-romeo-es-juliat.htmlZaklatási botrányai miatt került el az Operettszínháztól Kerényi Miklós Gábor, akinek úgy tűnik, a darabjait is leveszik a műsorról. Illetve egyet, a Rómeó és Júliát, ami miatt újabb posztot írt KERO közösségi oldalára: leszögezte, küzdeni fog. TV + Sztárok--Vajna Timi a mellei miatt magyarázkodik Insatgram-oldalán: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-vajna-timi-a-mellei-miatt-magyarazkodik-insatgram-oldalan.htmlVajna Timi Instagram-oldalán kénytelen magyarázkodni keblei miatt, van olyan rajongója ugyanis, akinek kétsége támadt. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko levette a baseballsapkáját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-vujity-tvrtko-levette-a-baseballsapkajat-foto.htmlSzokatlan dolgot tett Vujity Tvrtko: levette a baseballsapkáját és megmutatta, mi van alatta. TV + Sztárok--Keszthelyi Viviennel jár Ralf Schumacher fia, David Schumacherhttp://www.life.hu/sztarok/20180418-keszthelyi-viviennel-jar-ralf-schumacher-fia-david-schumacher.htmlA német sajtó kiderítette, hogy Ralf Schumacher fia, David Schumacher egy gyönyörű magyar lányt szeret, méghozzá Keszthelyi Vivient, aki szintén versenyző. TV + Sztárok--Kirúgták munkahelyéről Krencsey Hellát, a Viaszbaba szerzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180418-kirugtak-munkahelyerol-krencsey-hellat-a-viaszbaba-konyv-szerzojet.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A lány most a TV2 Mokkájában vallott arról, hogy lehetetlenítette el az életét a híres sztár. TV + SztárokOrigoItt tart Krencsey Hella és a leszbikus magyar színésznő ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20180418-itt-tart-krencsey-hella-es-a-leszbikus-magyar-szineszno-ugye-birosag-elott.htmlKrencsey Hella titokban élt nyolc évig párkapcsolatban egy színésznővel. A szakítás után a művész bántalmazás miatt beperelte őt. Hella viszont azt állítja, pont, hogy a színésznő bántalmazta őt - ezt pedig képekkel is tudja bizonyítani. A Mokkában őszintén vallott érzéseiről a leszbikus szerető, a jogi lépésekről pedig Kiss D. Csaba ügyvéd nyilatkozott.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.