Egy amerikai befektetési bank kimondta: nem jó üzlet, ha hamar meggyógyulunk

Forrás: BSIP/Jessica Bordeau / BSIP/Jessica Bordeau -
egészségügy biotechnológia bank gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Goldman Sachs amerikai befektetési bank a közelmúltban kiadott egy jelentést, melyben figyelmezteti a befektetőket arra: a biotechnológia nem a legjobb üzlet, hiszen a gyors gyógyulás kevesebb bevételt eredményez. 

A biotechnológia és a génterápia segítségével hamarabb gyógyulnak az emberek. Ez jó a társadalomnak, de sokkal kevésbé jó a befektetőknek - állítja a Goldman Sachs-nál, Amerika egyik legnagyobb befektetési bankjánál.

Az egészségügy is üzlet Forrás: BSIP/Jessica Bordeau / BSIP/Jessica Bordeau

Salveen Richter elemző ugyanis figyelmezteti a pénzembereket arra, hogy a gyors gyógyulás és egyszeri beavatkozás kevesebb kezeléssel jár, így befektetésük nem térül meg olyan mértékben, mint azoknál az eljárásoknál, amelyek hosszabb kezeléssel járnak.

Elkapart anyajegy okozhatta a daganatot Bebe nyakán, megoperáltákhttp://www.life.hu/drlife/20180424-elkapart-anyajegy-okozhatta-a-daganatot-bebe-nyakan-megoperaltak.htmlMég várja a citológiai eredményt Bebe, akinek nyakát daganat miatt műtötték. Azt mondja, hogy jól van, már koncertezett is azóta. Dr. Life--A világon először végeztek hímvessző és herezacskó-átültetést az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/drlife/20180424-a-vilagon-eloszor-vegeztek-himvesszo-es-herezacskoatultetest-az-egyesult-allamokban-1.htmlEgy Afganisztánban megsérült amerikai katona, aki egy robbanás miatt elvesztette nemiszerveit, a világon először esett át hímvessző- és herezacskó-átültetésen, orvosai szerint a páciens felépülése jó úton halad, és még ezen a héten elhagyhatja a kórházat. Dr. Life--Eminem mérföldkőhöz érkezett, már 10 éve józanhttp://www.life.hu/drlife/20180424-eminem-merfoldkohoz-erkezett-mar-10-eve-jozan.htmlKözösségi oldalán mutatta meg a híres rapper, Eminem, hogy fontos állomáshoz érkezett az életében. Már 10 éve nem fogyasztott alkoholt és drogokat. Dr. Life--Barátai évek óta rettegtek, hogy Aviciit megöli az alkoholhttp://www.life.hu/drlife/20180424-baratai-evek-ota-rettegtek-hogy-aviciit-megoli-az-alkohol.htmlAz utóbbi időben kontrollálhatatlanná vált Avicii alkoholfüggősége, barátai régóta nagyon aggódtak érte. Dr. Life--George H. Bush intenzív osztályra került: túl van az életveszélyenhttp://www.life.hu/drlife/20180424-george-h-bush-intenziv-osztalyra-kerult-tul-van-az-eletveszelyen.htmlGeorge H. Bush az intenzív osztályra került, miután eltemette feleségét, Barbara Bush-t. A volt amerikai elnök már túl van az életveszélyen. Dr. Life--Híres nők, akik az endometriózissal harcolnakhttp://www.life.hu/drlife/20180422-sztarok-akik-endometriozissal-harcolnak.htmlAz endometriózis számos nő életét teszi igazi rémálommá. Ezek a hírességek is hasonló helyzetben vannak, és problémáikról nyíltan beszéltek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.