Polgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. 

Ahogyan mi is megírtuk, a Feleségek luxuskivitelben előző adásából kiderült, hogy Polgár Tünde és családja miért költözött haza Amerikából. Tündénél a terhesség alatt mióma alakult ki, az ottani orvosok a méheltávolítást javasolták, csak itthon talált olyan specialistát, aki talán megmentheti. A Borsnak most őszintén beszélt a kezelések mellékhatásairól és a mögötte álló viszontagságokról. 

Polgár Tünde reméli, hogy itthon megoldást találnak a gondjairaForrás: Viasat3

"A betegségem még a terhességem alatt alakult ki, 16 éve, akkor találták nálam az első miómát, ami ekkor nem okozott problémát. A bajok később kezdődtek, amikor egy rosszullét során kiderült, hogy újabb miómák jelentek meg a méhfalamban, amelyek agresszívan növekednek. Erőteljes fájdalmaim és görcseim voltak, hullott a hajam, állandósuló fáradtság és súlyproblémák leptek fel, negyvennyolc kilóra fogytam" - mondta Polgár Tünde a Borsnak.

Amikor talált egy olyan orvost, aki más módot is kínál a méheltávolításon kívül, hormonkezeléseket kapott, rendszeresen járt ellenőrzésre, biopsziára, mellékhatásként pedig rosacea és hangulatingadozás lépett fel nála. Jelenleg abban bízik, hogy majd a változókor és az életmódváltás megoldja a problémát, és nem kell kés alá feküdnie. Úgy látja, ez az út nehézkesebb, de működik.