A Feleségek luxuskivitelben Tündéjének itthon menthetik meg a méhét

műtét nőgyógyász mióma orvos Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben kórház nőgyógyászati probléma gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde és családja nőgyógyászati probléma miatt költözött az USA-ból Magyarországra. Úgy tűnik, csak itthon menthetik meg a méhét. Őszintén vallott betegségéről és a kezelések mellékhatásairól. 

Ahogyan mi is megírtuk, a Feleségek luxuskivitelben előző adásából kiderült, hogy Polgár Tünde és családja miért költözött haza Amerikából. Tündénél a terhesség alatt mióma alakult ki, az ottani orvosok a méheltávolítást javasolták, csak itthon talált olyan specialistát, aki talán megmentheti. A Borsnak most őszintén beszélt a kezelések mellékhatásairól és a mögötte álló viszontagságokról.

Polgár Tünde reméli, hogy itthon megoldást találnak a gondjaira Forrás: Viasat3

"A betegségem még a terhességem alatt alakult ki, 16 éve, akkor találták nálam az első miómát, ami ekkor nem okozott problémát. A bajok később kezdődtek, amikor egy rosszullét során kiderült, hogy újabb miómák jelentek meg a méhfalamban, amelyek agresszívan növekednek. Erőteljes fájdalmaim és görcseim voltak, hullott a hajam, állandósuló fáradtság és súlyproblémák leptek fel, negyvennyolc kilóra fogytam" - mondta Polgár Tünde a Borsnak.

Amikor talált egy olyan orvost, aki más módot is kínál a méheltávolításon kívül, hormonkezeléseket kapott, rendszeresen járt ellenőrzésre, biopsziára, mellékhatásként pedig rosacea és hangulatingadozás lépett fel nála. Jelenleg abban bízik, hogy majd a változókor és az életmódváltás megoldja a problémát, és nem kell kés alá feküdnie. Úgy látja, ez az út nehézkesebb, de működik.

Újra kórháza került Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/drlife/20180426-korhaza-kerult-pecsi-ildiko.htmlÚjra kórházba került Pécsi Ildikó. Egyelőre nem tudni a pontos diagnózist, mindenesetre az biztos, hogy az évek óta húzódó családi problémák állnak a betegség hátterében. Dr. Life--Varga Feri cukorbeteghttp://www.life.hu/drlife/20180425-varga-feri-cukorbeteg-balassy-betty.htmlVarga Feri most először mesélt arról, hogy pár hónapja cukorbetegséget diagnosztizáltak nála az orvosok. Dr. LifeOrigoZalatnay Sarolta szeretné, ha lányának természetes úton születne gyermekehttp://www.life.hu/drlife/20180425-zalatnay-sarolta-szeretne-ha-lanyanak-termeszetes-uton-szuletne-gyermeke.htmlZalatnay Sarolta elárulta, szeretné, ha örökbe fogadott lánya természetes úton esne teherbe. Az énekesnőnek hiába volt 12 beültetése, mindannyiszor elvetélt. Dr. LifeOrigoPokorny Lia betegség miatt több előadást is lemondott: hangszálgyulladása vanhttp://www.life.hu/drlife/20180425-pokorny-lia-hangszalgyulladasa-miatt-tobb-eloadast-is-lemondott.htmlPokorny Lia sajnos nem állhatott színpadra, több darabot is le kellett mondani méghozzá azért, mert a színésznő beteg. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – OrigoVicky Whitingot furcsa dolgot borították ki, kiderült, hogy autistahttp://www.life.hu/drlife/20180424-vicky-whitingot-furcsa-dolgot-boritottak-ki-kiderult-hogy-autista.htmlKortársai furcsának találták a most 26 éves Vicky Whitingot, akit a legmeglepőbb dolgok borítottak ki. Megállapították, hogy autista, ma már elfogadja magát, boldog házasságban él. Dr. Life--Egy amerikai befektetési bank kimondta: nem jó üzlet, ha hamar meggyógyulunkhttp://www.life.hu/drlife/20180424-egy-amerikai-befektetesi-bank-kimondta-nem-jo-uzlet-ha-hamar-meggyogyulunk.htmlA Goldman Sachs amerikai befektetési bank a közelmúltban kiadott egy jelentést, melyben figyelmezteti a befektetőket arra: a biotechnológia nem a legjobb üzlet, hiszen a gyors gyógyulás kevesebb bevételt eredményez. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.