Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének egy szállodában

Forrás: Twitter/Tia Freeman -
YouTube szülés gyerek szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves amerikai Tia Freeman törökországi nyaralása alatt szülte meg gyermekét a szállodai szobájában. Előtte azért megnézte Youtube-on, hogyan is kell ezt csinálni.

A 22 éves Tia Freeman az Egyesült Államokból utazott nyaralni Németországba, de egy napot Törökországban is eltöltött. A fiatal nő már az oda úton sem érezte teljesen jól magát, de azt hitte, csak a rossz volt a hal, amit a repülőn felszolgáltak. Csak a leszállás után, az ellenőrzéskor jött rá, hogy ezek bizony már a fájások. Mivel nem a reptéren akart megszülni, gyorsan a szállodai szobájába ment.
Ahelyett, hogy segítséget kért volna, inkább a Youtube-on nézett körül, hogy találjon néhány tippet a szüléssel kapcsolatban.

Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekének Forrás: Twitter/Tia Freeman

Később a Twitter-oldalán osztotta meg, hogyan adott életet gyermekének: engedett egy kád vizet és magához vett két törölközőt. Az egyiket a saját szájába tömte, a másikat pedig a gyermeknek tette félre.

A vajúdás nem tartott sokáig, néhány tolás után meg is érkezett a gyermek,

ám Tia bevallotta, borzalmas fájdalmat érzett. Szerencsére azonban a kicsi egészségesen jött a világra, már csak

a köldökzsinór elvágására kellett megoldást találni, végül egy sterilizált cipőfűzőt választott.

Az újdonsült anyuka lepihent a szülés után, másnap azonban rájött, hogy így nem mehet haza: ezért elment a rendőrségre, akik nagyon segítőkészek voltak, és kórházba is szállították őket. Hazatérve pedig a rokonság várta őt a reptéren. Az újszülött a Xavier Ata Freeman nevet kapta - írta meg az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.