A 22 éves amerikai Tia Freeman törökországi nyaralása alatt szülte meg gyermekét a szállodai szobájában. Előtte azért megnézte Youtube-on, hogyan is kell ezt csinálni.

A 22 éves Tia Freeman az Egyesült Államokból utazott nyaralni Németországba, de egy napot Törökországban is eltöltött. A fiatal nő már az oda úton sem érezte teljesen jól magát, de azt hitte, csak a rossz volt a hal, amit a repülőn felszolgáltak. Csak a leszállás után, az ellenőrzéskor jött rá, hogy ezek bizony már a fájások. Mivel nem a reptéren akart megszülni, gyorsan a szállodai szobájába ment.
Ahelyett, hogy segítséget kért volna, inkább a Youtube-on nézett körül, hogy találjon néhány tippet a szüléssel kapcsolatban.

Az amerikai Tia Freeman a Youtube segítségével adott életet gyermekénekForrás: Twitter/Tia Freeman

Később a Twitter-oldalán osztotta meg, hogyan adott életet gyermekének: engedett egy kád vizet és magához vett két törölközőt. Az egyiket a saját szájába tömte, a másikat pedig a gyermeknek tette félre. A vajúdás nem tartott sokáig, néhány tolás után meg is érkezett a gyermek, ám Tia bevallotta, borzalmas fájdalmat érzett. Szerencsére azonban a kicsi egészségesen jött a világra, már csak a köldökzsinór elvágására kellett megoldást találni, végül egy sterilizált cipőfűzőt választott. Az újdonsült anyuka lepihent a szülés után, másnap azonban rájött, hogy így nem mehet haza: ezért elment a rendőrségre, akik nagyon segítőkészek voltak, és kórházba is szállították őket. Hazatérve pedig a rokonság várta őt a reptéren. Az újszülött a Xavier Ata Freeman nevet kapta - írta meg az Independent