Szívrohamot kapott Meghan Markle édesapja, Thomas

Meghan Markle
Forrás: Getty Images -
esküvő szívroham Thomas Markle Meghan Markle kórház Doria Ragland Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellkasfájdalmai miatt újra kórházba kell mennie Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek, aki 6 napja kapott szívrohamot.

Meghan Markle édesapja, Thomas a TMZ-nek elárulta, 6 napja szívrohamot kapott és most ismét mellkasfájdalmai vannak, ezért várhatóan újra kórházba vonul. A férfit állítólag nagyon megviselte, hogy kiderült, pár napja szövetkezett egy lesifotóssal. Emiatt rettentően szégyelli magát és a korábbi hírekkel ellentétben várhatóan nem is fog részt venni a szombati esküvőn.

A portál úgy értesült, valószínűleg Meghan édesanyja, Doria fogja lányát az oltár elé kísérni. Állítólag anya és lánya között nagyon szoros a kötelék. Ez azonban nem mondható el Meghan és nővére kapcsolatáról, a féltestvér, Samantha Grant ugyanis amellett, hogy semmit nem tud húgáról, folyamatosan be akarja őt feketíteni.

Még mindig nem tudni, ki kíséri oltár elé Meghan Markle-t Forrás: Getty Images
Zimány Linda csattanós választ adott az őt kritizálóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-zimany-linda-csattanos-valaszt-adott-az-ot-kritizalonak-instagram.htmlZimány Linda megelégelte, hogy követői a képeit mesterkéltnek tartják, vonásait pedig természetellenesnek. TV + Sztárok--Megszólalt a szervező Demjén Rózsi lemondott koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-a-szervezo-demjen-rozsi-lemondott-koncertjerol.htmlDemjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoOszter Sándor kibékült lánya szerelmével, Popovics Tamássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oszter-sandor-kibekult-lanya-szerelmevel-popovics-tamassal.htmlOszter Sándor nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, Popovics Tamást, a véleményének pedig hangot is adott. Hatalmas háború alakult ki kettejük között, de most Alexandra miatt letették a csatabárdot. TV + Sztárok--Tolvai Reni nem tudja megemészteni, hogy nem mehetett az Eurovíziórahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-tolvai-reni-nem-tudja-megemeszteni-hogy-nem-mehetett-az-euroviziora.htmlTolvai Reni beszólt A Dal zsűrijének. Az énekesnő közösségi oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy az izraeli Netta produkciójában minden benne van, amit nála a hazai válogató zsűrije kritizált A Dalban. TV + Sztárok--Elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője a rákos Orbán Józsithttp://www.life.hu/sztarok/20180515-elhagyta-25-evvel-fiatalabb-baratnoje-a-rakos-orban-jozsit.htmlOrbán Józsit elhagyta 25 évvel fiatalabb barátnője. A zenész így már csak a barátaira számíthat, ők viszik a kezelésekre.TV + SztárokOrigoKustánczi Lia elkapta a menyasszony csokrát, készülhet az esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180514-kustanczi-lia-elkapta-a-menyasszony-csokrat-keszulhet-az-eskuvore.htmlEsküvőn volt Kustánczi Lia dj, aki olyan szerencsés volt, hogy elkapta a menyasszony csokrát. Közösségi oldalának követőit kérte, hogy saccolják meg, mikor lesz az esküvője. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.