Szűcs Judith agya nem jut elég vérhez

Fotó: Szűcs Judith -
betegség szédülés Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő gyakran émelyeg és szédül. A problémája már gyerekkora óta fennáll, de csak lánya születésekor derült ki, mi a baj. 

Az énekesnő most őszintén beszélt állapotáról a HOT! magazinnak.

"Csak akkor derült fény ennek az okára, amikor világra hoztam a lányomat, Timit. Az orvosok felhívták a figyelmemet arra, hogy az ötös és a hatos csigolyám folyamatosan összecsúszik, elzárják a nyaki eret, így nem jut elég vérhez az agyam, ennek következtében szédülök" – mondta a 64 éves énekesnő.

"Tanácsoltak egy hatásos módszert a gerinc izmainak megerősítésére. Miután nagyon sokat szenvedtem életem során, megfogadtam, amit a szakemberek mondtak. Nekem a pilátes vált be a legjobban, ez a mozgásforma segített csillapítani a szenvedésemen. Ráadásul csontkovácshoz is járok, akinek a kezelései szintén csökkentik az émelygésemet" - tette hozzá.

Fotó: Szűcs Judith

Egy ideig még nem tér vissza a színpadra Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20180526-egy-ideig-meg-nem-ter-vissza-a-szinpadra-cserhalmi-gyorgy-gerincmutetje-utan.htmlGerincműtétjét követően még nem épült fel teljesen Cserhalmi György. Lapinformációk szerint a színész az idei évadban már biztosan nem lép fel, de remélhetőleg 2019/2020-ban ismét játszhat. Dr. LifeOrigoMegtalálták a rák ellenszerét: kezdődnek a klinikai vizsgálatokhttp://www.life.hu/drlife/20180516-megtalaltak-a-rak-ellenszeret-kezdodnek-a-klinikai-vizsgalatok.htmlA Stanford egyetem kutatói által elért hatalmas áttörésről a Magyar Tudományos Akadémia számolt be. Dr. Life--Halálos veszélyt jelenthet a kutyád számára ez a súlyos betegség, és te is megfertőződhetszhttp://www.life.hu/drlife/20180512-halalos-veszelyt-jelenthet-a-kutyad-szamara-ez-a-sulyos-betegseg-es-te-is-megfertozodhetsz.htmlBarabás Évi felelős gazdiként készül a nyárra kutyájával, Hugóval. Május 10-én, a Szívférgesség Napján a kutyák egészségét veszélyeztető élősködők elleni védelem kapcsán Dr. Baji Balázs véleményét is kikérte. Bár rutinos kutyásként hallott már a kedvenceinkre halálos veszélyt jelentő szívférgességről, amelyet szúnyogok terjesztenek, a ma már állatorvosként is praktizáló olimpikontól is sok hasznos tanácsot kapott. Dr. LifeOrigo3+1 érv, hogy ne fogyassz rendszeresen alkoholt!http://www.life.hu/drlife/20180430-31-erv-hogy-ne-fogyassz-rendszeresen-alkoholt.htmlNem csak a függőség kialakulása miatt veszélyes naponta alkoholt inni, hanem mert a rendszeresség már egészen kis mennyiség esetében is visszafordíthatatlan károkat okozhat a szervezetedben. Az pedig főleg, ha italozás közben le is részegedünk. Dr. Life--Gyógyszerelvonási tünetekkel küzd Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/drlife/20180422-gyogyszerelvonasi-tunetekkel-kuzd-gaspar-gyozo-gyozike.htmlPánikbetegsége miatt szed nyolc éve gyógyszereket Gáspár Győző. Hónapokkal ezelőtt azonban elkezdte a gyógyszerelvonót, de nincs jól. Dr. LifeOrigoNem nyomoz a rendőrség Avicii halála ügyébenhttp://www.life.hu/drlife/20180422-nem-nyomoz-a-rendorseg-avicii-28-eves-dj-halala-ugyeben-nem-tortent-gyilkossag.htmlA 28 éves Aviciit pénteken találták holtan Omán fővárosában, Maszkatban. Azóta két igazságügyi orvosszakértői vizsgálatot is elvégeztek, ezt követően közölték, hogy biztosan nem történt gyilkosság. A sikeres dj-t az egész zenészvilág gyászolja. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.