Caramel először nyilatkozott azóta, hogy kislánya betegségét diagnosztizálták. A zenész elmondta, nem akar részleteket elárulni gyermeke állapotáról, hiszen ez egy hosszú folyamat, de hálás minden támogatásért.

Caramel és felesége április végén jelentették be, hogy kislányuk leukémiás. Azóta nem adnak hírt gyermekük állapotáról, és nem véletlenül. Bár hálás a sok aggódó üzenetért, egyelőre nem akarnak konkrétumokat elárulni, hiszen ők maguk sem tudják még, mi lesz. Ettől függetlenül hálás a sok aggódó üzenetért. 

Caramel először nyilatkozott a betegségrőlFotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon sokan írnak nekem a Facebookon, hogy legalább egy mondatot mondjak. Nem tudok és nem is akarok belekezdeni, mert soha nem lenne vége. Rengeteg támogatást kapok a barátaimtól és a rajongóktól is, akik arról biztosítanak, hogy imádkoznak értünk. Több ezren írtak nekünk. Ez erőt ad, mert ebből tudjuk, hogy gondolnak ránk. Voltak pillanatok, amikor csak ezek tartották bennünk a lelket" - mondta az AC News-nak az énekes. Hozzátette, hogy igyekszik dolgozni is, hiszen el kell tartania a családját. 

"Az a dolgom, hogy eltartsam a családomat. Muszáj a munkára koncentrálnom, helyt kell állnom. Szerencsére a zenét továbbra is szeretem, és szívesen adok az embereknek a dalaimon keresztül.Hál' Istennek van lelkierőm arra, hogy felálljak a színpadra" - mondta Caramel, hozzátéve, hogy a színpadon igyekszik kizárni a gondokat. A zenész azt is elárulta, hogy hálás a médiának."Életemben először vagyok igazán hálás a médiának, mert nagyon korrektül kezelik a helyzetet. Ha akarnék se tudnék mondani konkrétumokat a kislányomról, mert ez egy nagyon hosszú folyamat. Egyik napról a másikra nem lehet komolyabb eredményekről beszélni. Egyszer majd elmondhatjuk, hogy már látjuk a végét" - árulta el Caramel.