operáció műtét Rubint Réka szívműtét család Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívműtéten esett át múlt héten Rubint Réka édesapja. Imre szerencsére már jól van.

Míg hat éve férjéért, Norbiért aggódott Rubint Réka, a családban most újabb szívműtétre került sor, múlt héten a fitneszlady édesapjának szívbillentyűit kellett megoperálni. A 70 esztendős Imre szerencsére már jól van, jelenleg Balatonfüreden lábadozik. Régóta kezelték már ezzel a problémával, és korábban is sejthető volt, hogy előbb-utóbb kés alá kell majd feküdnie.

Egy teljesen új módszerrel csinálták, ami hála istennek, nagyon jól sikerült. Nem kellett a mellkast felnyitni, hanem csuklón és combtőn keresztül történt a operáció. Mostantól élheti a gondtalan nagyszülők életét, és elláthatja a ház körüli teendőket. Meg tudja majd etetni a csirkéket, össze tudja gyűjteni a tojásokat és remélem, még 15-20 év áll előtte. A kitartásomat apukámtól örököltem, éppen ezért nem féltem" – árulta el Réka a Blikknek.

Rubint Réka most nem Norbiért, hanem édesapjáért aggódott Forrás: Instagram/Rubint Réka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.