Tizenkét éve épült fel a rákból Kiki, aki most élete legnehezebb időszakáról vallott.

A kétezres évek elején kétszer is megküzdött a rákkal Patkó Béla Kiki. Az Első Emelet 60 éves frontembere szerencsére a kezeléseknek hála ma már jól van és egészséges. Most a Story magazinnak mesélt élete legnehezebb időszakáról.

Nem álltam le akkor sem, hetente műsort vezettem a Juventus Rádióban, dolgoztam a Művészetek Palotájában, de a sportot sajnos mellőznöm kellett, bár hatéves koromtól atletizáltam. Nekem a sport olyan, mint másnak a cigi, az alkohol vagy a drog. Ha nem csinálhatom, elvonási tüneteim vannak..."

Patkó Béla Kiki megküzdött a rákkalFotó: Tuba Zoltán - Origo

Kiderült, hogy betegségét legszívesebben eltitkolta volna, de mégis hamar kitudódott, hogy nincs jól.

Nem akartam hazudni, így ha kérdezték, elmondtam, mi a helyzet, de ahogy akkor sem, ma sem szeretek róla beszélni. Az életem múltjának a része, ahogy azon kívül nagyon sok minden. Azt hiszem, a gyógyulásomhoz nagy részben hozzájárult a pozitív gondolkodás, hogy mindig előre néztem, céljaim voltak. Ezért sem szeretem, ha velem kapcsolatban mindenkinek ez az időszak ugrik be rólam. Ez két év volt az életemből, viszont színpadon sokkal több időt álltam" – nyilatkozta a lapnak.