Koroknyai Virág botoxoltatta a hónalját: videó

botox videó Koroknyai Virág hónalj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koroknyai Virág természetes szépség, de azért ő is beveti a legújabb trükköket, hogy kényelemesek legyenek a mindennapjai: botoxoltatott. 

Koroknyai Virág nyerte a 2017-es Magyarország Szépét, hamarosan azonban át kell adnia a koronáját. Ettől természetesen Virág szépsége mit sem változik, de mindent meg is tesz azért, hogy ilyen sugárzó maradjon, és azért is, hogy ebben a melegben ne legyen semmilyen kellemetlensége. Ezért döntött úgy, hogy botoxoltat, de nem az arcát, hanem a hónalját! Így az izzadással sem kell tőrődnie. Videóban mutatta meg a beavatkozást, amit azóta már eltávolított közösségi oldaláról.

Koroknyai Virág Forrás: Instagram/viragkoroknyai
Mádai Vivien helyett Stohl Luca lesz a Ninja Warrior műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180615-madai-vivien-helyett-stohl-luca-lesz-a-ninja-warrior-musorvezetoje-tv2.htmlA TV2 lecserélte Mádai Vivient, helyét Stohl Luca veszi át a Ninja Warriorban. TV + Sztárok--Tóth Gabi bugyiban takarít otthon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-toth-gabi-bugyiban-takarit-otthon-foto.htmlTóth Gabi megmutatta, nyáron hogyan szokott takarítani otthon: egy szál bugyiban. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kiakadt Cseke Katinkárahttp://www.life.hu/sztarok/20180615-kasza-tibi-kiakadt-cseke-katinkara-penzt-vagy-eveket.htmlKasza Tibi többször is figyelmeztette Cseke Katinkát a TV2 műsorában, mindhiába... TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megmutatta szülés utáni alakját fürdőruhábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-szabo-zsofi-megmutatta-szules-utani-alakjat-furdoruhaban.htmlElőször vitte strandra kisfiát, Mendelt Szabó Zsófi. A pancsolás közben pedig megmutatta, hogy szülés után is nagyszerűen néz ki. TV + SztárokOrigoOszter Sándor felesége állítja, férje két éve nem iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-oszter-sandor-felesege-allitja-ferje-ket-eve-nem-iszik.htmlFelmentették Oszter Sándort, akit üzérkedéssel és befolyásolással vádoltak. A színész családja most arra készül, hogy megünnepelje az ítéletet. Koccintani azonban szigorúan alkoholos ital nélkül fognak. TV + Sztárok--Bódi Sylvi tangás fürdőruhában csutakolja az elefántot: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180615-bodi-sylvi-tangas-furdoruhaban-csutakolja-az-elefantot-foto.htmlBódi Sylvi szörfös munkája miatt folyamatosan járja a világot. Jelenleg Nepálban tartózkodik, ahonnan számtalan fotót mutatott már követőinek. Egy kép mellett azonban nem tudunk szó nélkül elmenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.