Boros Lajos hónapok óta vár a gyógyulásra, ehhez azonban meg kellene műteni a szívét. Az operációt pedig egy újabb egészségi probléma miatt ismét el kell halasztani - írja a Blikk.

Körülbelül két hét múlva műtötték volna meg Boros Lajos szívét, az operációt azonban megint el kell halasztani. A rádiósnak prosztatamegnagyobbodást kell most leküzdenie. Addig nem műthető.

Boros Lajos szívét nem tudják megműteni, prosztatamegnagyobbodása vanForrás: Facebook - Boros Lajos

"Komolyan mondom, néha azt érzem, szórakozik velem a testem! Vagy valaki, valami. Vajon mit tud még kitalálni, amivel kínozni tud? Múlt vasárnap, ahogy az mindenkinél program a reggeli órákban, az ébredés után szerettem volna könnyíteni magamon, de nem tudtam. A késztetés bennem volt, ám nem jött ki semmi. (...) Mivel az ügyeletes doktor látta rajtam, hogy ájuldozom a fájdalomtól, felfektetett a vizsgálóasztalra. Nyomkodott egy ideig, majd közelebbről megismertetett a katéterrel, akit Éteri Katának szeretnék elnevezni, ha már ilyen közeli viszonyba kerültünk, és átmenetileg bennem vendégeskedik" - mesélte a lapnak Boros. Hozzátette, meg kell várni, hogy meggyógyuljon, mert gyulladással a testében nem kerülhet sor az operációra.