Sokan félünk attól, hogy éjszaka, amíg alszunk, bogarak mászank a fülünkbe. Katie Holley-vel megtörtént az eset. Többször kellett orvosoz fordulnia, mire teljesen eltávolították a füléből a hatalmas csótányt.

Az Insider magazinnak mesélte el hátborzongató történetét a Floridában élő Katie Holley, aki egyik éjszaka arra ébredt, hogy valami van a fülében. Kaparászást és mocorgást hallott, megpróbálta kiszedni a különös dolgot egy fülpiszkálóval, amelyre két ízelt láb ragadt. 

A férje zseblámpával belevilágított a fülébe, a csótány azonban - amely befészkelte magát - ettől még beljebb mászott. Azonnal orvoshoz rohantak, ahol eltávolították a rovart. Legalábbis azt hitték. Katie-nek az elkövetkező napokban is fájt a füle, nem szabadult az érzéstől, hogy valami benne maradt. 

Csótány rendezett tivornyát a lány fülébenForrás: giphy.com

Újra rovoshoz fordult, majd kiderült, hogy a csótány testének felső fele benne maradt a hallójáratában. Ekkor már ezt is kihúzták. 

A Rochesteri Orvostudományi Egyetem szerint ha ilyen eset történik, ne nyúljunk a fülünkbe. A sérülések elkerülése érdekében próbáljuk meg kirázni a bogarat, vagy egy kis olajat csepegtetni a fülünkbe. Ha mindez nem válna be, forduljunk orvoshoz.