Gyakran álmodsz egy eseményről vagy egy furcsa tárgyról? Kíváncsi vagy rá, mit jelenthet? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd!

Cathy Pagano asztrológus a Popsugar magazinnak négy gyakori álom jelentését magyarázta meg. Mutatjuk, melyek ezek!

Kiesett fog

Tévhit, hogy a kiesett fog azt jelentené, hogy egy közeli hozzátartozónk meg fog halni. A szakember szerint ennek a rémálomnak egészen más jelentése van. Mivel a fog automatikusan összekapcsolódik a rágással, a fog kihullása azt jelzi, hogy valamilyen problémán, megoldatlan ügyön rágódunk.

Haj levágása

Amennyiben azt álmodod, levágják a hajadat, titkon arra vágysz, hogy még inkább elismerjék munkásságodat és megismerjék igazi személyiségedet. Ugyanakkor jelentheti azt is, hogy túl sokat beszélsz, nem vagy eléggé lényegre törő és érdemes lenne őszintébbnek lenned.

Minden álomnak külön jelentése vanForrás: --

Pattanások

Ha álmodban kiütések, pattanások borítják a testedet, azt jelzi, hogy szorongó típus vagy. Lehet, hogy valamikor a múltban tragikus esemény történt veled, vagy esetleg attól rettegsz, hogy elveszted valamelyik szerettedet.

Meztelenkedés nyilvános helyen

Igen gyakori rémálom, hogy valaki nyilvános helyen meztelenkedik. Ez arra utalhat, hogy nagyon sebezhetőnek és kiszolgáltatottnak érzed magad. De ha az álmodban magabiztos vagy, akkor igenis kész vagy arra, hogy megmutasd valódi énedet a nagyvilágnak.