Ilyen ételeket kapnak a japán kórházakban a kismamák: fotók

Forrás: IMGUR/Hahahah1111111 -
Japán szülés kórház ételek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő lefotózta, milyen ételeket kapott az egyik japán kórházban. Meglepődsz!

Egy japán kórházban adott életet gyermekének egy nő, és úgy döntött, míg lábadozik, minden nap lefotózza, milyen ebédet kap. Hatalmas meglepetésére a kihozott ételek annyira finomak voltak, hogy különbet éttermekben sem kapott volna.

A képeket később fel is töltötte az internetre, mutatjuk!

Nagyon gusztusos Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Csirkecsíkok káposztasalátával Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Halételeket is gyakran kapott Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Gombás tészta levessel Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Lazac és tofu Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Laktató fogás Forrás: IMGUR/Hahahah1111111

Megoperálják Székhelyi Józsefethttp://www.life.hu/drlife/20180719-megoperaljak-szekhelyi-jozsefet-rak-attet.htmlSzékhelyi József elárulta, hamarosan megoperálják. Állapotáról csak szűkszavúan nyilatkozott. Dr. Life--Tallós Rita tüdején áttétet találtak, meg kellett műtenihttp://www.life.hu/drlife/20180719-tallos-rita-tudejen-attetet-talaltak-meg-kellett-muteni.htmlFelgyógyult a mellrákból Tallós Rita színésznő, nem gondolta volna, hogy még egyszer kés alá kell feküdnie emiatt. Tüdejében áttétet találtak, egyik tüdőlebenyét el kellett távolítani. Dr. LifeOrigoEz történik az emberi testtel a halál után (18+)http://www.life.hu/drlife/20180719-ez-tortenik-az-emberi-testtel-a-halal-utan-szivleallas.htmlTalán nincs is olyan ember, akit ne érdekelne, mi történik a testünkkel halálunk után. Most eláruljuk! Dr. Life--Súlyos beteg a világ egyik legjobb női focistája, Marozsán Dzseniferhttp://www.life.hu/drlife/20180719-sulyos-beteg-a-vilag-egyik-legjobb-noi-focistaja-marozsan-dzsenifer.htmlKözösségi oldalán jelentette be Marozsán Jennifer, a magyar származású német válogatott focista, hogy súlyos beteg - írja a Blikk.Dr. Life--Orbán Józsi állapotáról nyilatkozott barátjahttp://www.life.hu/drlife/20180718-orban-jozsi-allapotarol-nyilatkozott-baratja-benko-balazs.htmlEgy közeli barát nyilatkozott Orbán Józsi állapotáról. Állítólag nincs túl jól az énekes. Dr. Life--Gina Stewart, a világ legszexibb nagymamája visszacsinálná a mellplasztikáthttp://www.life.hu/drlife/20180717-gina-stewart-a-vilag-legszexibb-nagymamaja-visszacsinalna-a-mellplasztikat.htmlNemrégiben megválasztották a 47 éves Gina Stewartot a világ legszexibb nagymamájának. Most elárulta, nagyon megbánta, hogy plasztikáztatta melleit. Úgy érzik, az implantátumok minden nap mérgezik őt, komoly tünetei vannak. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.