Műteni kellett Szakos Andreát, a Megasztár felfedezettjét

műtét nőgyógyász endometriózis Megasztár énekes Szakos Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nőgyógyászati probléma miatt műteni kellett Szakos Andreát, a Megasztár egykori felfedezettjét.

Szakos Andrea nőgyógyászati vizsgálatára jelentkezett, a rákszűrés azonban rendellenességet jelzett: kiderült, endometriózisa van. Az orvosa közölte, műtétre lesz szükség.

Az énekesnő immár túlvan a beavatkozáson és a Ripostnak nyilatkozott állapotáról.

A rákszűrésnél rossz lett az eredményem, de szerencsére még éppen időben vették észre, így csak az elváltozott szöveteket kellett eltávolítani. Sajnos ez bárkivel, bármikor előfordulhat, nagyon oda kell figyelni. Egy hét múlva még kiveszik azt a csövet, amit behelyeztek a méhembe, aztán az eltávolított szöveteket is megvizsgálják, és reménykedem, hogy ott nem lesz már semmi baj."

Tinikori fotót mutatott a kebelcsoda, Kelly Brookhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tinikori-fotot-mutatott-a-kebelcsoda-kelly-brook.htmlA brit kebelcsoda, Kelly Brook megmutatta, hogy már 18 évesen is igazi bombázó volt. TV + Sztárok--Fehérneműs fotó készült Szilágyi Liliánárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-fehernemus-foto-keszult-szilagyi-lilianarol-uszo.htmlEgy szál bugyiban és melltartóban mutatta meg bájait a szexi magyar úszó, Szilágyi Liliána. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi súlyos produkcióval készül a Csak show és más semmirehttp://www.life.hu/sztarok/20180816-schobert-norbi-sulyos-produkcioval-keszul-a-csak-show-es-mas-semmire.htmlSzépen sorban derülnek ki azoknak a hírességeknek a nevei, akik szerepet kapnak a legújabb szórakoztató műsorban, a Csak show és más semmiben. Már azt is tudni lehet, hogy Schobert Norbert is a résztvevők között lesz. TV + SztárokOrigoArnold Schwarzeneggert nem engedték be egy budapesti luxusüzletbehttp://www.life.hu/sztarok/20180816-arnold-schwarzeneggert-nem-engedtek-be-egy-budapesti-luxusuzletbe.htmlA biztonsági őrök állták útját Arnold Schwarzeneggernek, amikor egy budapesti luxusüzletbe szeretett volna bemenni. A bolt szigorú szabályai szerint meghatározott létszámú vásárló tartózkodhat bent egyszerre, az őrök pedig az élő legendával sem tettek kivételt. TV + Sztárok--Nászútjáról mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180816-naszutjarol-meselt-liptai-claudia-pataki-adam.htmlLiptai Claudia végre részleteket is elárult a nászútjáról. Férjével, Ádámmal csodás helyeken jártak. TV + Sztárok--Többen úgy vélik, Berki Krisztián megalázta Hódi Pamelát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180816-tobben-ugy-velik-berki-krisztian-megalazta-hodi-pamelat.htmlHódi Pamela követői szerint Berki Krisztián megalázza lánya édesanyját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.