Az emberi Ken baba számos plasztikai műtétnek vetette már alá magát, de eddig senki nem tudta, honnan jött ez a szenvedélye. Kiderült, hogy fájdalom és bántalmazások állnak a műtétek mögött: tinédzserként egy rendellenesség miatt növekvő mellei miatt sokszor bántották őt.

Az emberi Ken babának, vagyis Rodrigo Alvesnek eddig 58 plasztikai műtéte volt, és még mindig nem érzi magát tökéletesen késznek annak ellenére sem, hogy lassan megkeserítik életét az állandó beavatkozások. Kiderült azonban, hogy a műtéteket nem hiúságból végezteti, annál sokkal szomorúbb oka van.

Kiderült, miért lett plasztikafüggő Rodrigo AlvesForrás: Instagram/Rodrigo Alves

A híressé vált plasztikafüggőt mentális betegséggel is diagnosztizálták néhány évvel ezelőtt: kényszeresen aggódik megjelenése miatt, de ennek is van oka. Tinédzserkén ugyanis egy rendellenesség miatt mellei nőttek, ami miatt a bántalmazások céltáblájává vált, de nagy orra miatt is sokszor piszkálták. "Úgy nőttem fel, hogy folyton egyedül éreztem magam, mert senki nem akart velem barátkozni" - mondta Rodrigo. Amint elérte a 17 éves kort, levetette melleit, ez volt az első lépés a plasztikafüggőség felé.