Benkő László orvos eredmények rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyedévente esedékes kontrollon járt Benkő László, akinek tavasszal sikerült felépülnie a rákról. Most elárulta, milyen híreket kapott orvosától.

Tavasszal derült ki, hogy az Omega billentyűsének, Benkő Lászlónak sikerült felépülnie a rákból, de a zenésznek továbbra is rendszeresen, negyedévente kontrollra kell járnia. Legutóbb múlt héten konzultált az orvosával, és most Joshi Bharatnak is elmesélte, milyen híreket kapott.

Az eredményeket látva csak jót mondott az orvos. Most már harmadik alkalommal voltam ott, és ha azt mondják, hogy változatlan az előzőhöz képest, semmi rossz vagy semmi változás nem tapasztalható, akkor az ember boldogan jön ki onnan. Persze minden alkalommal bennem van a drukk... Ezt nem szabad félvállról venni, az ember figyeljen oda. Ők tudják pontosan követni azt, hogyan épülsz fel és hogyan alakulsz vissza olyanná, amilyen voltál, mielőtt ez az egész folyamat elkezdődött" – magyarázta a FEM3 műsorában.

Ezekkel a celebekkel rémálom a meló: vallott Naomi Campbell és Lady Gaga asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20180903-ezekkel-a-celebekkel-remalom-a-melo-naomi-campbell-es-lady-gaga-asszisztense-vallottak.htmlSokan álmodnak arról, hogy a kedvenc sztárjuk mellett lehessenek, ám a celebek személyi asszisztensének lenni igazából nem egy álommeló! Furcsa kívánságok, őrült követelések és nulla magánélet: ilyen valójában olyan nagy sztárok mellett dolgozni, mint Naomi Campbell, Lady Gaga és Christian Bale. TV + SztárokOrigoNyerő páros: Vasvári Vivien nagyon kiakadt Solti Ádámrahttp://www.life.hu/sztarok/20180903-nyero-paros-vasvari-vivien-nagyon-kiakadt-solti-adamra.htmlKő kövön nem maradt, miután Vasvári Vivi kritikát kapott Solti Ádámtól a Nyerő párosban: nem érzete jogosnak, ezért visszavágott. TV + SztárokOrigoEgy szál semmiben táncolt a színpadon ÉNB Lali és Szabó Simon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-egy-szal-semmiben-tancolt-a-szinpadon-enb-lali-es-szabo-simon.htmlAnyaszült meztelenül táncolt az RTL Klub új műsorában Szabó Simon és ÉNB Lali. TV + Sztárok--Feljelenthetik Weisz Fanni férjét, Hajmásy Pétert és a modelliskoláthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-feljelenthetik-weisz-fanni-ferjet-hajmasy-petert-es-a-modelliskolat.htmlFeljelenthetik a Weisz Fanni nevével ellátott modelliskolát. Bajba kerülhet férje, Hajmásy Péter. TV + SztárokOrigoHódi Pamela moziban romantikázott kedvesével: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180903-hodi-pamela-moziban-romantikazott-kedvesevel-foto.htmlMár hónapok óta tudni lehet, hogy Berki Krisztiánhoz hasonlóan Hódi Pamela is újra szerelemre lelt Tóth Bence focista személyében. Nem sokszor mutatja meg a férfit közösségi oldalán, ám most kivételt tett. TV + SztárokOrigoMeglepetés útra vitte szerelme Curtist: a rapper érzéseiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180903-meglepetes-utra-vitte-szerelme-curtist-a-rapper-erzeseirol-vallott.htmlCurtist meglepetés születésnapi útra vitte szerelme, aki így akarta kiszakítani vőlegényét az elmúlt napok okozta stresszből. Mint ismeretes Majka a SZIN-en jelentette be, nem folytatja tovább a rapperrel, akinek drogproblémái vannak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.