Benkő László felépült a rákból, ismét tele van energiával

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Omega daganat Benkő László rák kemoterápia gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár újra tele van energiával Benkő László, akinek sikerült legyőznie a rákot. A Fonogram-díjátadón teljesen meghatódott a közönség szeretetétől.

Benkő Lászlónál tavaly nyáron diagnosztizáltak májrákot, szerencsére azonban a kezelések hatásosnak bizonyultak és mára már sikerült legyőznie a gyilkos kórt. A Ripost azt írja, a zenész azóta teljesen kivirult, néhány kilót is sikerült magára szednie. Tele van energiával, csupán barátai halálhíre sújtotta le az utóbbi időben. Elbúcsúztatta Som Lajost, majd Tahi Tóth László temetésén is ott volt.

Benkő László felépült a rákból Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A Fonogram-díjátadón életműdíjjal tüntették ki az Omegát, az eseményről pedig Benkő László sem hiányozhatott. A lap azt írja, hosszú percekig tapsolta őket a közönség.

Akármerre megyek, nagy szeretettel fogadnak! Ilyenkor azt érzem, hogy érdemes volt küzdeni és feltámadni!" – nyilatkozta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.