Pásztor Erzsi nehéz 8 hónapon van túl, betegségéről mesélt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
betegség színház munka gyógyulás születésnap Pásztor Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvankettedik születésnapját ünnepli Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő. Az összes nyári fellépését lemondta betegség miatt, most újult erővel kezd neki a következő évadnak. 

Otthonában látogatta meg a Mokka stábja Pásztor Erzsi Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt 82. születésnapja alkalmából. Nyáron az összes fellépését le kellett mondania betegség miatt.

"Kemény 8 hónapom volt. Nem volt könnyű. Túl vagyunk rajta, nem szeretek beszélni róla. Eltoltam magamtól ezt az egész dolgot. Átéltem, nagy megkönnyebbülés nekem, ami most van, és tulajdonképpen a születésnapom mondhatom, hogy dupla" - mesélte a stábnak elcsukló hangon Pásztor Erzsi.

Mint mondta: örömmel néz az új színházi évad elé, az pedig külön öröm számára, hogy születésnapja alkalmából nagyon sokan felköszöntötték. "Azért ilyen öregasszonyokat nem nagyon szoktak mutogatni" - mosolygott a 82 éves színésznő, akit a lakásában elismerések és unokái fotói vesznek körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.