Rábaközi Andrea szexszimbólum volt, de ő mindig is utálta ezt a szerepet. Dús keblei és szőke haja miatt beskatulyázták, ám őt annyira zavarta ez a helyzet, hogy kés alá feküdt, és kisebb melleket varázsoltatott magának. 

Általában egészségügyi okok miatt szoktak mellkisebbítő műtétet végeztetni a nők, Rábaközi Andrea azonban nem hátfájás, vagy rossz testtartás miatt válallkozott erre a beavatkozásra. A modell azért döntött a műtét mellett, mert nem tudott azonosulni azzal a szereppel, amelyet dús keblei miatt ráosztottak. Nem szerette őket, így kisebbeket csináltatott. 

Rábaközi Andrea kisebb mellekkel boldogabbForrás: Facebook!Rábaközi Andrea

Nagyon zavart, hogy évtizedeken keresztül a mellemmel beszélgettek az emberek. Így amikor megérett bennem az elhatározás, kerestem egy jó orvost, és 80C-ről 75B méretűvé varázsoltattam a keblem. Mindig is vékony voltam, de a nagy mellek miatt soha nem tűntem elég vékonynak. A Barbie-külsőt, amit a szakma szeretett bennem, jómagam nem igazán szoktam meg és szerettem legbelül. A jellemem ugyanis teljesen más. Utáltam, hogy szexszimbólumnak tartanak, mert ezzel beskatulyáztak a buta szőke kategóriába. Ez kellett belőlem. A mellműtéttel közelebb kerültem ahhoz, hogy nem másoknak kelljen megfelelnem, hanem magamnak" – árulta el a Story Magazinnak Rábaközi Andrea.