menstruáció puffadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Dariano két, egymás mellé helyezett fotón mutatta meg milyen elképesztő változásra képes a testünk menstruáció előtt. 

"Nem azért vágok szomorú arcot, ahogy kinézek, hanem a fájdalom, a kényelmetlen érzések és a kimerültség miatt, amit épp éreztem" - írta a kép mellé.

"Ilyenkor sírva üvöltök mindenkivel és gyűlölöm magam”

A premenstruációs tünetek a nők jelentős részét, 75%-át is érintheti, és ugyan a tünetek az enyhétől az egészen szélsőségesig terjedhetnek, az biztos, hogy a menstruáció előtt 5-10 nappal jelentkező panaszok a benne szenvedő nők és azok környezetének is képes megkeseríteni az életét. A témával a Life.hu is többször foglalkozott, a leggyakoribb tünetekről és nők vallomásairól ebben a cikkünkben olvashatsz.

A férfiak fele depressziós szex után (18+)http://www.life.hu/drlife/20180929-a-ferfiak-fele-depresszios-szex-utan-posztkoitalis-depresszio.htmlApátiáról és kiüresedésről beszéltek egy felmérésben férfiak. Ezek azok az érzések, amelyek jóleső nyugalom helyett elöntik őket, miután befejeztek egy szeretkezést. Dr. LifeOrigoSzívizomgyulladás miatt hónapokig nem röplabdázhat Dékány Bernadetthttp://www.life.hu/drlife/20180929-szivizomgyulladas-miatt-honapokig-nem-roplabdazhat-dekany-bernadett-a-magyar-valogatott-szelso-utoje.htmlSzívizomgyulladás miatt novemberig biztosan nem röplabdázhat Dékány Bernadett, a magyar válogatott szélső ütője.Dr. Life--Az első aktus után kómába esett pénisz nélkül született férfihttp://www.life.hu/drlife/20180929-az-elso-aktus-utan-komaba-esett-penisz-nelkul-szuletett-ferfi-45-eves-andrew-wardle.htmlA 45 éves Andrew Wardle férfiasság nélkül született, nemrégiben építettek be neki egy műpéniszt, amihez a kezéből vett bőrt használták fel. Nemrégiben hírt is adtunk arról, hogy megtörtént az első aktus, az azonban csak most derült ki, hogy az együttlét nem várt fordulatot vett. A férfi kómába esett. Dr. Life--Így hat a lelki egészségünkre az, hogy mit eszünk: a nőket jobban befolyásoljahttp://www.life.hu/drlife/20180902-a-nok-erzelmi-joletet-jobban-befolyasolja-az-etrend-mint-a-ferfiaket.htmlA nőknek sokkal több kulcsfontosságú tápanyagra lehet szükségük az érzelmi jólétük fenntartásához, mint a férfiaknak - derült ki a New York-i Állami Egyetem kutatóinak új tanulmányából.Dr. Life--Sose vedd meg a fehér csíkos csirkemellet: egészségtelenhttp://www.life.hu/drlife/20180902-sose-vedd-meg-a-feher-csikos-csirkemellet-egeszsegtelen-egy-tanulmany-szerint.htmlAz egészségtudatosan táplálkozók sokkal gyakrabban választják a csirkemellett a vörös húsok helyett, ám arra már nem mindenki figyel, hogy megfelelő minőségű kerüljön a kosarába. Dr. LifeOrigoEzért szüntetik meg az EU-ban várhatóan az óraátállításthttp://www.life.hu/drlife/20180902-ezert-szuntetik-meg-az-euban-varhatoan-az-oraatallitast-a-magyar-alvas-szovetseg-kozlemenye.htmlAz évi kétszer történő óraátállításnak az EU-ban várható megszüntetése alvás-egészségügyi szempontból pozitív fejlemény. Az alvás és az ébrenlét évezredeken át kialakult természetes ritmusának, a cirkadián ritmusnak a mesterséges (intézményes) megzavarása ugyanis az emberi szervezetre negatívan ható fáziseltolódási következményekkel jár - írja közleményében a Magyar Alvás SzövetségDr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.