Egy év után hazamehetett a kórházból Pécsi Ildikó férje

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó Szűcs Lajos férj kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos egy évig szorult kórházi kezelésre, de végre hazatérhetett: a kertben, a napsütésben gyógyul. 

Örülhetnek Pécsi Ildikóék, hiszen egy év kórházi kezelés után végre hazaengedték a színésznő férjét. Szűcs Lajos egykori olimpiai bajnok labdarúgó otthon, a kertben gyógyul tovább, a npasütés ad neki erőt.

Pécsi Ildikó férjét kiengedték a kórházból Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Bottal jár a combnyaktörés miatt, de már egész ügyesen tud menni"

BlikknekTöbbnyire ülök a kertben, élvezem a napsütést. Jó újra itt lenni, olyan békés és nyugodt minden

Pécsi Ildikó szerint Pártos Csilla semmit nem fektetett a házba, amelyből ki kellett költöznie


Pécsi Ildikó szerint nem fektetett semmit a házba egykori menye, Pártos Csilla, akinek a bírói döntés értelmében ki kellett költöznie a színésznő ingatlanából. Pártos is reagált a vádakra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Sara Meucci aktmodell mentális betegséggel küzd, kitépte saját hajáthttp://www.life.hu/drlife/20181010-sara-meucci-aktmodell-mentalis-betegseggel-kuzd-kitepte-sajat-hajat.htmlSzálanként tépte ki saját haját és testszőrzetét Sara Meucci aktmodell. A trichotillománia nevű mentáis betegséggel küzd, így a belső késztetésnek nem tudott ellent mondani. Most már boldognak érzi magát. Dr. Life--Szakértő elárulta, elegendő-e hét óra alváshttp://www.life.hu/drlife/20181010-szakerto-elarulta-elegendo-e-het-ora-alvas.html7 óra alvás után is úgy érzed, hogy kialvatlan vagy? Szakértő most elárulta, mi lehet az oka ennek. Dr. LifeOrigoA füge lehet az új csodaszer a megfázás ellenhttp://www.life.hu/drlife/20181010-a-fuge-lehet-az-uj-csodaszer-a-megfazas-ellen.htmlA citrom és a gyömbér is az őszi-téli megfázós időszak elengedhetetlen kelléke, hiszen gyógyírt jelenthetnek kínjainkra. Ám sokan nem tudják, hogy fügéből is érdemes tartanunk otthon néhány szemet. Dr. LifeOrigoKis híján elvesztette hangját Pokorny Lia: szakember segített nekihttp://www.life.hu/drlife/20181010-kis-hijan-elvesztette-hangjat-pokorny-lia-szakember-segitett-neki.htmlPokorny Lia elárulta, szerencsére sikerült kigyógyulnia hónapig húzódó hangszálgyulladásából és nemrég életmódot is váltott. Dr. LifeFotó: M.Schmidt János – OrigoRengeteget költött műtétekre a dán élő Barbie, Elena Rossohttp://www.life.hu/drlife/20181009-rengeteget-koltott-metetekre-a-dan-elo-barbie-elena-rosso.htmlRossz a családi körülmények közé született a koppenhágai Elena Rosso. Fiatalon rossz társaságba keveredett, úgy döntött, többé nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások. Számos palsztikai műtétnek vetette alá magát, ma már úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba. Dr. Life--Lady Gaga fájdalmas betegségéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20181009-lady-gaga-fajdalmas-betegsegerol-vallott.htmlLady Gaga fájdalmas betegségéről nem először nyilatkozik, de azért is igyekszik nagyon őszintén és nyíltan beszéni erről, mert sokan szenvednek a kórtól, ám az emberek nagy része nem veszi komolyan ezt a betegséget. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.