A második héten távozott A legbátrabb páros című műsorból Tóth Andi és párja, Szabó Ádám. A fiatal énekesnő többször is legyőzte a félelmeit a TV2 kaland-realityjében, pedig nehezen tűri a stresszt: pánikohamok gyötrik, epilepsziás tünetekkel.

Andi akkor került a legrosszabb állapotba, amikor egy ketrecben engedték őket víz alá. Sokkot kapott, fennakadtak a szemei, de valahogy mégis erőt vett magán, és teljesítették a feladatot. Nem ez az első eset azonban, hogy Andi így reagál a stresszre.

Tóth Andi és Szabó Ádám A legbátrabb párosbanForrás: TV2

„Ez a stressz hatására előtörő pánikroham. A stressz idézi elő, felakad a szemem, habzik a szám, ezek pedig az epilepszia jelei. Az egyik idézi elő a másikat. Sajnos többször voltam már ilyen helyzetben. Néhány éve kezdődött, amikor megnyertem egy tehetségkutató műsort, majd Romániából Budapestre költöztem. A sok új inger, a nyomás és a stressz hozta elő ezeket. Szinte azonnal orvoshoz fordultam, alaposan kivizsgáltak, agyi és koponyaultrahang-, illetve CT-vizsgálatot is elvégeztek rajtam. Azt látták, hogy kiugróak az értékeim. Akkor azt mondta az orvos, próbáljam kerülni a stresszhelyzeteket, de ez az életben nem kivitelezhető. Tanácsolták, hogy szedjek gyógyszereket, nyugtatót, de kizárt, hogy ennyi idősen pirulákon éljek. Őszintén szólva kezelésekre sem járok, mert azt gondolom, azzal valahogy az tudatosulna bennem, hogy beteg vagyok, pedig nem érzem annak magam” – nyilatkozta Andi a Blikknek.