Kommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd.

A poklok poklát élte meg Gáspár Győző és családja, amikor közel egy évvel ezelőtt kommandósok szállták meg az otthonukat, hogy lefoglalják értékeiket egy adótartozás miatt. 

Végül a Kúria úgy döntött, hatályon kívül helyezi az első fokon eljáró bíróság ítéletét, leállítják a Győző ellen indított közigazgatási eljárást, és új eljárást rendelnek el.

Gáspár Virág alvászavarokkal küzdForrás: Fb / Gáspár Virág

Azóta a család élete egyenesbe jött, ám úgy tűnik, Virág még mindig küzd a traumával. Alvászavarai vannak, éjszakákon át nem alszik, majd fáradtan ül az iskolapadba. 

„Virágon most jön ki mindaz a sok stressz és feszültség, ami tavaly április óta ért bennünket. Őt a kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa” – mondta a Kiskegyednek Gáspár Győző. Hozzátette: most, hogy végre minden lezárult, Virágon kijönnek az elmúlt év szörnyűségeinek hatásai.