Szögeczki Ági komoly balesetet szenvedett A legbátrabb páros forgatása alatt, félő volt, hogy fel kell adniuk a versenyt. 

A legbátrabb páros forgatásán szörnyű baleset történt: Szögeczki Ágira ráesett egy hordágy, amelybe egy 80 kilós baba volt szíjazva. A mentési gyakorlat sikerült balul, és végül tényleges orvosi segítségre volt szükség a szimuláció során. Ági az oldalát fájlalta, így kórházba vitték.

Szögeczki Ági súlyos sérülést szenvedettForrás: TV2

„Amikor rám esett a hordágy, mély, szúró fájdalmat éreztem, egy pillanatig azt hittem, nem tudok felállni. Aztán mégis sikerült” – mondta a Blikknek Ágica, akire a párja szólt rá, hogy ne játsszon az egészségével. „Fájt az oldalam, de nem voltam a halálomon. Akkor ijedtem meg igazán először, amikor a mentőben elkezdett zsibbadni a lábam. Végigfutott a lelki szemeim előtt, hogy nem szabad, hogy baj legyen, hiszen nekem felelősségem van, fel kell nevelnem a kisfiam”– mondta Ágica, akit ilyenkor a szerelme szokott megnyugtatni, de akkor ő is nagyon ideges volt. „Általában ha bármi történik, ő nyugtatgat, és azonnal felvázolja a megoldást. Ezúttal azonban jobban aggódott, mint én. Engem annyira fűtött a versenyszellem, hogy sokáig fel sem fogtam igazán, akár súlyos is lehet a sérülésem. Aztán amikor a kórházból átvittek egy jobban felszereltbe, felvetődött bennem is, hogy talán ideje aggódni. Nekem nagyon fontos volt ez a műsor, mert meg akartam mutatni magamnak, Ferinek és a nézőknek is, hogy nem egy hisztis, cirkuszolós nő vagyok, hanem egy igazán kemény csaj. Ám ha fel kell adni, akkor erre nincs lehetőség” – sajnálkozott Ági. Az, hogy végül fel kellett-e adniuk a játékot vagy sem, ma este kiderül.