Szűcs Adriána modell mellrákkal küzdött, és néhány napja az egészséges mellét is eltávolíttatta. Elárulta, miért volt erre szükség.

Szűcs Adriána bal mellét júliusban távolították el rákos daganat miatt, nemrég pedig újabb operáción esett át a modell. A jobb mellét is levetette. Elárulta, miért döntött a műtét mellett. 

Szűcs Adriána átesett a műtétenForrás: Instagram/Adrianaszucs

„Javasolták is. Nekem megcsinálták a génvizsgálatot, és kiderült, hogy örököltem ezt a nagymamám révén. Úgy döntöttem, amikor kijött a bal oldali mellemben, hogy a másik oldalt is meg kell csináltatnom, mert úgy leszek nyugodt” – árulta el Szűcs Adriána, akinek azt is javasolták a doktorok, hogy a petefészkén is gondolkozzon el, ugyanis a nagymamája petefészekrákban hunyt el. Adriána pedig a petefészkét is kiveteti majd, ha születtek gyermekei.

A modell elárulta, most, hogy túl van a műtéten, nagyon megnyugodott. „Annyira megkönnyebbültem. Sokkal görcsösebb voltam a műtét előtt” – árulta el Adriána, aki elégedett az operáció eredményével, hiszen a korábban eltávolított melle helyére már megkapta az implantátumot.