Interjú Amerika leghíresebb bőrgyógyászával, dr. Pimple Popperrel

Forrás: TLC -
Dr. Pimple Popper bőrgyógyász nyomkodás pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neten dr. Pimple Popper néven vált ismertté dr. Sandra Lee, Amerika egyik legkiválóbb bőrgyógyásza. Betegei a legkülönfélébb bőrproblémákkal keresik fel, rajongói pedig élvezettel nézik a pattanások kinyomásáról feltöltött videóit.
Dr. Pimple Popper nem csak nyomkod Forrás: TLC


5. Mit gondolsz, mi a titka a „nyomkodós” videók népszerűségének?

Dr. Pimple Popper akcióban Forrás: TLC/Discovery Communications

7. Mi ösztönzött arra, hogy dermatológus legyél?

Dr. Pimple Popper elárulta, mikor és hogyan szabad kinyomni a pattanást


Habár tudjuk, hogy a pattanásokat nem szabadna otthon nyomogatni, mindenki csinálja. Ezért a világ egyik legnépszerűbb bőrgyógyásza, dr. Sandra Lee, vagyis dr. Pimple Popper elárulta, mit szabad és mit nem szabad csinálni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Így néz ki a táncos, Tomi Conte feneke miután eltávolították belőle a szilikonthttp://www.life.hu/drlife/20190111-igy-nez-ki-a-tancos-tomi-conte-feneke-miutan-eltavolitottak-belole-a-szilikont.htmlIllegálisan töltette fel fenekét a táncos, és bár egy darabig elégedett volt a végeredménnyel végül ki kellett vetetnie, ugyanis a töltőanyag veszélybe sodorta az életét. Dr. LifeOrigoBorbély Alexandra sokkot kapott egy díjátadón, kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20190111-borbely-alexandra-sokkot-kapott-egy-dijatadon-korhazba-kerult.htmlBorbély Alexandra annyira rosszul lett egy díjátadón, hogy kórházba került. Dr. Life--Vasvári Vivien szomorú eseményről számolt be: a kutyája nagyon beteghttp://www.life.hu/drlife/20190110-vasvari-vivien-szomoru-esemenyrol-szamolt-be-kutyaja-nagyon-beteg.htmlNem teltek felhőtlenül az utóbbi napok a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien családjánál. Szomorú hírt közölt közösségi oldalán. Dr. Life--Most megtudhatod, hogy te is hiperérzékeny személyiség vagy-ehttp://www.life.hu/drlife/20190110-most-megtudhatod-hogy-te-is-hipererzekeny-szemelyiseg-vagye.htmlSzámos ember érzékeny a hangokra vagy az időbeosztásra, de vajon kik azok a hiperérzékeny emberek? Most megtudhatod, hogy te is az vagy-e. Dr. Life--Hat hétig lesz elvonón Curtis: elbúcsúzott követőitőlhttp://www.life.hu/drlife/20190109-hat-hetig-lesz-elvonon-curtis-elbucsuzott-kovetoitol.htmlAz Instagramján köszönt el rajongóitól a drogelvonóra induló Curtis. Dr. Life--Egy német orvos szerint hibázhattak Michael Schumacher orvosaihttp://www.life.hu/drlife/20190109-egy-nemet-orvos-szerint-hibazhattak-michael-schumacher-orvosai.htmlDr. Christoph Goetz német orvos szerint Michael Schumacher balesete elkerülhető lett volna. Elmondta, szerinte hogyan lehetett volna megelőzni a tragédiát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.