A Texasban élő, 29 éves Lacey Heatherly az után rakatott be mellimplantátumokat, hogy 20 éves kora előtt megküzdött a mellrákkal. Nemrégiben úgy döntött, hogy kiveteti, hiszen egészségi gondjai támadtak miatta. 

Lacey Heatherly a mellimplantátumok egészségi kockázataira szeretné felhívni a figyelmet a történetével. A lány most 29 éves, 20 éves kora körül küzdött meg a mellrákkal. Mellkasát hegek borították, úgy döntött, hogy implantátumokat rakat be. 

Kivetette implantátumait a 29 éves lányForrás: NORTHFOTO/mediadrumworld.com / Lacey Heatherly/Mediadrumworld.Com / Lacey Heatherly

A plasztikai műtét után sokkal magabiztosabbnak érezte magát. Kebelmérete 34B-ről 34DDD-re növekedett. Ám már az első évben furcsa tüneteket tapasztalt: gyakori influenza, megfázás, állandó fáradtság, fejfájás, depresszió és szorongás. Négy-öt évvel később a mellei megereszkedtek, állandó hátfájdalommal küzdött, ám azt mondták neki, hogy ez normális. 

Később mégis kiderült, hogy tüneteit az implantátumok okozzák. Most úgy döntött, hogy kiveteti őket, és szeretné figyelmeztetni nőtársait a veszélyekre.