Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálta a rák ellenszerét

Forrás: Dreamstime -
gyógyszer rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy izraeli vállalat azt állítja, hogy megtalálták a rák ellenszerét, amely személyre szabható, és egy éven belül már kész is lesz.

Olyan csodagyógyszert fejlesztettek ki – legalábbis ezt állítják –, amely képes a rák gyógyítására. A nagyszerű felfedezés a The Jerusalem Postban jelent meg. A cikk szerint az Accelerated Evolution Biotechnologies (AEBi) kutatóinak sikerült a rák gyógyítására alkalmas szert kifejleszteniük, amely a ráksejteket támadja meg különböző peptidekkel egyszerre, tehát több fronton is harcol a daganatok ellen.

Csodagyógyszert fejlesztettek ki, legalábbi ezt állítják – Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az összes, mutálódásra képes receptort támadja a MuTaTo, amelyet személyre is lehet szabni, mivel megállapítható a különböző vizsgálatokból, hogy az adott betegnél mely receptorok működnek rosszul – írja a 24.hu. Állítólag egy éven belül akár már használni is lehet a szert. Egyelőre egereken tesztelték, akiknek az egészséges sejtjeit nem támadta meg a gyógyszer. A klinikai kutatások hamarosan megkezdődnek. Addig azonban, amíg hivatalos tanulmány nincs az állítások alátámasztására, sajnos nem szabad komolyan venni az eredményeket.

Sci-fibe illő jelenetek és a szervdonorkérdés: interjú prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorralhttp://www.life.hu/drlife/20190129-sci-fibe-illo-jelenetek-es-a-szervdonorkerdes-interju-prof-dr-mathe-zoltan-sebeszprofesszorral.htmlKi lehet ma Magyarországon szervdonor? Miért számít úttörőnek a vér nélküli májtranszplantáció? A Life.hu prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorral készített interjút, aki már több mint 500 májátültetést végzett. Nevéhez fűződik az itthon teljesen új módszernek számító vér nélküli májtranszplantációk bevezetése. Ő végezte az első hazai felnőttkori élődonoros májátültetést is. Kanadában, Svájcban és Németországban szerzett nemzetközi tapasztalatával 2014-ben a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának igazgatója lett, és jelenleg itthon segíti a betegek mielőbbi gyógyulását. Dr. LifeOrigoAz Antarktisz talajában is kimutatták a baktériumot, amely kipusztíthatja az emberiségethttp://www.life.hu/drlife/20190129-az-antarktisz-talajaban-is-kimutattak-a-bakteriumot-amely-kipusztithatja-az-emberiseget.htmlAz Antarktiszon is megtalálták azt a baktériumot, amely az egész emberiséget kipusztíthatja. Dr. LifeOrigoNyolcévesen kezdett borotválkozni az amerikai nő, Dana: barátja bátorítására hagyta abbahttp://www.life.hu/drlife/20190129-nyolcevesen-kezdett-borotvalkozni-az-amerikai-no-dana-baratja-batoritasara-hagyta-abba.htmlExtrém szőrössége miatt nagyon korán kezdett borotválkozni a most 32 éves nő, párja bátorítására azonban felhagyott a hosszadalmas procedúrával. Természetességét a közösségi oldalakon is megmutatja. Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel küzd Kate Beckinsalehttp://www.life.hu/drlife/20190128-komoly-betegseggel-kuzd-kate-beckinsale.htmlKate Beckinsale a kórházból posztolt: kiderült, komoly nőgyógyászati problémája van. Dr. Life--Ezekre a testrészekre már nem lenne szükségünkhttp://www.life.hu/drlife/20190125-ezekre-a-testreszekre-mar-nem-lenne-szuksegunk.htmlVolt idő, amikor minden testrészünknek, izmunknak megvolt a maga funkciója, és persze megvan ma is, más kérdés, hogy már nincs rá szükségünk. Ezek testünknek azon részei, amelyekről észre sem vennénk, ha eltűnnének. Dr. Life--Teljes kivizsgálásra ment Sváby András: kórházból posztolthttp://www.life.hu/drlife/20190126-teljes-kivizsgalasra-ment-svaby-andras-korhazbol-posztolt.htmlKórházi kivizsgálásra ment Sváby András. A műsorvezető időről időre megnézeti, nincs-e gond az egészségével. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.