Boros Lajos állapota javul, már dolgozik, de autót nem vezet

Forrás: Facebook - Boros Lajos -
betegség szívműtét Boros Lajos gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra dolgozik a népszerű rádiós, Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig volt kómában. Állapota már javul, autóját gyógyszerekre cserélte, de ezt nem bánja. 

„Azt mondta az egyik doktornőm: ha így halad, a végén magát még meggyógyítjuk” – kezdte az AC Newsnak Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig feküdt kómában.

A népszerű rádiós már jobban van, állapota fokozatosan javul. „Még sok-sok dolgot kell rehabilitálni, de írok, dolgozom, rádióműsort csinálok. Erre már engedélyt kaptam. Ez olyan, mint amikor az ember tisztában van vele, hogy hány méterre tudja elhagyni a lakást ahhoz, hogy utána még legyen ereje hazamenni” – mondta a lapnak Boros, aki sokszor érzi magát gyengének, a vizesedés miatt rengeteg vízhajtót kellett szednie, amitől nagyon lefogyott.

Boros Lajos sokkal jobban van, már dolgozik Forrás: Facebook - Boros Lajos

„Úgy tűnik, már betegségérzet nincs, csak utol kell érnem magam, a versenysúlyom kétharmadát kell fölszednem. Ennek érdekében pedig mindent elkövetek: zabálok! Szeretek enni, hála istennek, de ez sem egyszerű a cukorbetegségem miatt” – fogalmazott a rádiós. Elmondta: minden orvosi utasítást betart, ebben pedig a felesége is nagy segítségére van. Autót már nem vezet, de nem bánja.

„Eladtuk az autót, mert én mindenkire hallgattam. Gyakorlatilag felváltottam az autómat gyógyszerekre. Jó csere volt” – szögezte le Boros Lajos.

Az orvosok nem vették észre, hogy rákja van: állította halála előtti utolsó üzenetében egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20190212-az-orvosok-nem-vettek-eszre-hogy-rakja-van-allitotta-halala-elotti-utolso-uzeneteben-egy-no.htmlEgy brit nővér halála előtt készített egy megindító videót, amelyben a kórház orvosait azzal vádolja, nem vették észre, hogy rákos. Dr. LifeOrigoRákkal küzdő híres sportolók: Tóth Róbert és Nathan Adrian is küzd a kór ellenhttp://www.life.hu/drlife/20190212-rakkal-kuzdo-hires-sportolok-toth-robert-es-nathan-adrian-is-kuzd-a-kor-ellen.htmlA sportolók egész élete a küzdelemről és a fegyelemről szól, ám az alábbi bajnokok legnagyobb harca még előttük áll, az, amit az életükért vívnak. A gyilkos kór ugyanis nem válogat. Ők azok a sportolók, akik jelenleg is minden erejükkel küzdenek a rák ellen a gyógyulásukért, hiszen még vannak terveik, álmaik és nem adják fel őket. Dr. LifeOrigoVéres vizelet: ezekre a betegségekre utalhat a megjelenésehttp://www.life.hu/drlife/20190212-veres-vizelet-ezekre-a-betegsegekre-utalhat-a-megjelenese.htmlA véres vizelet megjelenése rendkívül ijesztő lehet, és sok minden állhat a hátterében az egyszerűbb okoktól a súlyos betegségekig. Dr. LifeOrigo18 esztendősen leukémiát diagnosztizáltak a tehetséges úszónál, Ikee Rikakónálhttp://www.life.hu/drlife/20190212-18-esztendosen-leukemiat-diagnosztizaltak-a-tehetseges-uszonal-ikee-rikakonal.htmlLeukémiát diagnosztizáltak a tehetséges japán úszónál, Ikee Rikakónál. Dr. LifeOrigoAz orvosok azt ajánlják, a vitaminbevételt inkább halasszuk a vérvétel utánrahttp://www.life.hu/drlife/20190212-az-orvosok-azt-ajanljak-a-vitaminbevitelt-inkabb-halasszuk-a-vervetel-utanra.htmlGondolkodtál már azon, hogy vérvétel előtt érdemes-e bevenned vitamint? Most választ adunk a kérdésre. Dr. LifeOrigoKim Kardashian pikkelysömörrel küzd – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190212-kim-kardashian-pikkelysomorrel-kuzd.htmlKim Kardashian nem titkolja, hogy a pikkelysömör időről időre megkeseríti az életét, újabban az arcán jelent meg, melyet furcsa, barnás krémmel próbál kezelni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.