Újra dolgozik a népszerű rádiós, Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig volt kómában. Állapota már javul, autóját gyógyszerekre cserélte, de ezt nem bánja. 

„Azt mondta az egyik doktornőm: ha így halad, a végén magát még meggyógyítjuk” – kezdte az AC Newsnak Boros Lajos, aki szívműtéte után 5 hétig feküdt kómában. 

A népszerű rádiós már jobban van, állapota fokozatosan javul. „Még sok-sok dolgot kell rehabilitálni, de írok, dolgozom, rádióműsort csinálok. Erre már engedélyt kaptam. Ez olyan, mint amikor az ember tisztában van vele, hogy hány méterre tudja elhagyni a lakást ahhoz, hogy utána még legyen ereje hazamenni” – mondta a lapnak Boros, aki sokszor érzi magát gyengének, a vizesedés miatt rengeteg vízhajtót kellett szednie, amitől nagyon lefogyott. 

Boros Lajos sokkal jobban van, már dolgozikForrás: Facebook - Boros Lajos

„Úgy tűnik, már betegségérzet nincs, csak utol kell érnem magam, a versenysúlyom kétharmadát kell fölszednem. Ennek érdekében pedig mindent elkövetek: zabálok! Szeretek enni, hála istennek, de ez sem egyszerű a cukorbetegségem miatt” – fogalmazott a rádiós. Elmondta: minden orvosi utasítást betart, ebben pedig a felesége is nagy segítségére van. Autót már nem vezet, de nem bánja. 

„Eladtuk az autót, mert én mindenkire hallgattam. Gyakorlatilag felváltottam az autómat gyógyszerekre. Jó csere volt” – szögezte le Boros Lajos.