Zacher Gábor is kifejtette véleményét Curtis elvonókúrájával kapcsolatban.

Curtis nemrég azt nyilatkozta, hogy testmozgással és szaunázással próbálták őt kigyógyítani a hathetes rehabon. Mindez azért is furcsa, mert a szakemberek szerint ilyenkor nem ajánlott az intenzív sportolás, és többnyire nem ilyen módszerekkel szokták leszoktatni a pácienseket.

Megszólalt az ügyben Zacher Gábor toxikológus is, aki az ATV műsorában kifejtette, Curtist nagyon tiszteli azért, mert fel merte vállalni a nyilvánosság előtt, hogy kezelteti magát. Ugyanakkor azt mondja, a rendes elvonókúrák nem 6 hétig, hanem legalább másfél évig tartanak.

Nem azt mondom, hogy kamuterápia, mert valami kis pluszt tud adni a történethez. Amit ebben a dologban én borzasztó fontosnak tartok, hogy felvállalta. A másik szembesítette vele, és ki mert állni a nyilvánosság elé, és példát tud mutatni esetleg másoknak. Egy olyan fickóról van szó, akinek majd 200 ezres követőtábora van. (...) De az, hogy 6 hét, bent vagyok, kiszedik belőlem a kábítószert és megváltozik az életem... Ez azért nem ilyen egyszerű. Mert alapvetően egy klasszikus rehab legalább másfél év."